Glumica otvorila dušu

S majkom bila u svađi do smrti: Porodična tragedija Dženifer Aniston! (FOTO)

Nensi Dou napisala je 1999. godine knjigu u kojoj je otkrila sve o problemima u odnosu s ćerkom Dženifer Aniston. Glumica joj je to zamerila toliko da s njom nije razgovarala više od 15 godina.

Vip priča
Autor:
S majkom bila u svađi do smrti: Porodična tragedija Dženifer Aniston! (FOTO)
Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Glumica Dženifer Aniston ne priča često o svom privatnom životu, a posebno kada je u pitanju porodična prošlost koja se tiče njene pokojne majke Nensi Dou. Donedavno je u tajnosti bila informacija da je glumica s majkom bila u svađi više od 15 godina. Tek je nedavno Dženifer otkrila šta se događalo u problematičnom odnosu majke i ćerke.

Sve je počelo još 1999. godine i to nakon što je Nensi napisala knjigu u kojoj je otkrila sve tajne njihovog nestabilnog odnosa. Pokrenula je tako razdor koji je trajao 15 godina tokom kojih Dženifer i Nensi nisu progovorile ni reč. Potez njene majke Dženifer je toliko povredio da je glumica nije pozvala na svoju svadbu s Bredom Pitom 2000. godine.

Modna formula Dženifer Aniston, kraljice minimalističkog stila: Ove dve stvari nikad u životu ne bih nosila! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je knjiga bila kap koja je prelila čašu, odnos majke i ćerke je bio na klimavim nogama od ranog detinjstva slavne glumice. Aniston je imala teško detinjstvo, većinom zbog ponašanja svoje majke koja je bila tužna i iscrpljena zbog propalog braka s Dženiferinim ocem. "Bila je od onih žena koje govore da se bolje brinem o sebi, da se malo našminkam...", otkrila je jednom Aniston.

Dugo joj je trebalo da se od svega oporavi i shvati da joj je majka htela samo dobro. "Govorila je to jer me volela. Nije se trudila da bude loša i nije znala koliko će me povrediti, koliko ću novca potrošiti da poništim posledice njenog ponašanja. Učinila je to jer je i sama tako odrasla. Mislim da se držala kako zna i da je radila onako kako joj najbolje umela, borila se finansijski i pokušavala da nastavi bez muža koji više nije bio tu", zaključila je Aniston. S majkom je razmirice izgladila tek 2016. godine, neposredno pred njenu smrt.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs