Ljubavna priča

Zamerali su mu što je sa 31. godinu mlađom ženom: On se samo zadovojno smeškao! Evo kako je Tina zaludela Vensana!(FOTO)

Vensan Kasel je bio u braku sa najlepšom ženom na svetu, a onda je, verovali ili ne, našao još lepšu od Monike Beluči

Vip priča 23.04.2020. - 13:05h Autor: Stil. kurir.rs
Foto: Profimedia

U početku niko nije mislio da će romanska između Vensana Kasela i mlade Tine Kunaki izdržati duže do par nedelja. Razlika u godinama (31 godina) je nešto što im nije išlo u prilog. Ali francuski glumac Vensan Kasel i italijanska manekenka Tina Kunaki zajedno su već više od 5 godine. Tina kaže da je presrećna pored Vensana, dok se on zadovoljno smeška.

 

Ostavio je Moniku, ali ne zbog Tine

 

Vensan Kasel je živeo 18 godina sa italijanskom filmskom zvezdom Monikom Beluči 18 godina. Krajem avgusta 2013. godine, italijanske novnske agencije izvestile su da se najmoćniji filmski par razvodi. Od 2013. godine, glumac je odlučio da se preseli u brazilski Rio de Ženeiro. Po svemu svudeći, jedan od razloga raspada braka sa Monikom je i to što ona nije htela da se preseli u Brazil, koji je Vensan toliko voleo.

Vensan i Tina, sreli su se tek 2015. godine.

 

Tina nije ni znala da Vensen postoji!

 

Vensan je Tinu upoznao na Ibici za vreme praznika. Manekenka je jednom pomenula da nije ni znala da je Vensan glumac. Prema devojci, njihovo poznanstvo nije bilo nimalo specifično.

 

"Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu," objasnila je Tina.

foto: Profimedia

 

Tina i Monika imaju mnogo toga zajedničkog

 

Kao i Monika Beluči, Tina je odrasla u Italiji. Otac joj je rodom iz Maroka, a majka rođena i odrasla na Siciliji. Kako kaže Tina, njeni roditelji su zajedno više od 25 godina, a što se braka tiče, njihova zajednica je za nju ideal i uzor.

 

"Moja majka je nežna, nikad ne vrišti, prava Italijanka. Otac je strog, ali on je prva osoba kojoj se obratim kada mi je potreban savet."

 

Kao i Beluči, Tina je započela karijer kao model modnih revija. Moguće je da ćemo je u budućnosti gledati u kao glumicu u nekom filmu.

 

Par je potvrdio svoju vezu na Instagramu

 

Tina je u avgustu 2016. godine na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju sa Vensanom napravljenoj na plaži na Ibici. Komentari su bili strašni: mnogi su kritikovali glumca zbog ogromne razlike u godinama. Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir srednjih godina. 

 

Za to vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu.

foto: Profimedia

 

Prvi zajednički izlazak u javnost desio se 30. novembra 2016. godine. Par je prošetao crvenim tepihom, dok se Vensan osmehivao zadovoljno.

 

Tina obožava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije. Vensenu to nimalo ne smeta. On njene fotografije često komentariše rečima: "Moja ljubav", ili " Obožavam te."

 

Par se venčao 2018. godine, a prošle godine su dobili kćerkicu.  Vensen koji slovi za čoveka koji pažljivo čuva svoju intimu, već godinama rado objavljuje fotografije na kojima je Tina uz opise: "Ona je moja", ili poput ljubavnih stihova koji su dokazali da je izgubio glavu za mladom suprugom:

 

"Ovaj život je ples od početka do kraja.

Srećan sam i samo Bog razume moju radost.

U njoj vidim sve što želim."

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...