Zategnuto telo na pragu šezdesete

Za njega kažu da je ružan, a on pred oltar odveo dve najlepše žene na svetu: Glumac (53) izgleda bolje nego ikad! (FOTO)

On nije normalan muškarac, izjavila je njegova bivša žena

Celebrities
10:21h Autor:
Za njega kažu da je ružan, a on pred oltar odveo dve najlepše žene na svetu: Glumac (53) izgleda bolje nego ikad! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vinsen Kasel (53) je sreću našao pored brazilske manekenke Tine Kunaki (22) sa kojom ima kćerku Amazon.

Ovih dana glumac je sa prodicom fotografisan na plažama Ria de Ženeira. Iako prekrasna manekenka mami uzdahe gde god se pojavi, ovoga puta veliki je interes izazvao i francuski šarmer koji izgleda više nego dobro.

Naime, glumac se pohvalio pločicama na stomaku, ali zlobnici će reći kako mora biti u dobroj formi obzirom da njegova druga supruga ima svega 22 godine.

Vinsent je u Tini pronašao utehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najlepših žena sveta, italijanskom glumicom Monikom Beluči s kojom je tokom braka dobio dve kćerke, Devu i Leoni.

Par se upoznao na setu filma "Apartman" davne 1996. godine, a venčali su se 3 godine kasnije. Ipak, u avgustu 2013. godine potvrdili su razvod, ali o razlozima nikada nisu govorili.

Monika je često u intervjuima isticala kako je u njihovom odnosu bilo burnih razmirica, kao i u svakom drugom. Takođe, par je poslednjih zajedničkih godina živeo na dve adrese, ali u tome nisu videli nikakav problem.

"Nikada ne znaš koliko će brak trajati. Danas funkcioniše, ali za godinu dana... Ne znam", "Bilo bi urnebesno očekivati da će mi Vinsent biti veran ako smo odvojeni po nekoliko meseci", "On je jako seksi, ali on nije normalan muškarac. Ponekad ga obožavam, a ponekad ga želim ubiti", bile su samo neke od izjava prelepe glumice tokom njihovih zajedničkih godina.

Vinsent je s Tinom ušao u vezu 2016. godine, venčanje je održano 2 godine kasnije, a u aprilu 2019. godine rođena je njihova kćerka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs