Drži se svojih pravila

Modna formula Dženifer Aniston, kraljice minimalističkog stila: Ove dve stvari nikad u životu ne bih nosila! (FOTO)

Trendi krpice niti voli, niti kupuje

Moda
Autor:
Modna formula Dženifer Aniston, kraljice minimalističkog stila: Ove dve stvari nikad u životu ne bih nosila! (FOTO)
Foto: AP / Jordan Strauss, Profimedia

Glumica Dženifer Aniston (51) gotovo uvek je na listi najbolje obučenih žena u Holivudu.

Iako su modne kombinacije koje je nosila njena TV junakinja Rejčer Grin iz Prijatelja i danas veliki hit, s obzirom na veliki povratak 90-ih na modnu scenu, Dženifer kaže kako iz tog razdoblja nikako ne podnosi dve stvari.

"Naočare za sunce poput onih iz Matriksa sa uskim okvirima ili lenonke nikako nisu moj stil i to nikad ne bih nosila. Kao i ruž smeđih tonova. To mi se ne sviđa", otkriva glumica koja preferira diskretnu šminku.

7 fatalnih grešaka u šminkanju: Zbog ovoga izgledate jeftino!

foto: Profimedia

Iako joj modni kritičari ponekad zameraju stilsku "sigurnost", da ne kažemo nekreativnost, Dženifer Aniston ima svoju modnu formulu kojoj je godinama verna, i upravo je to razlog zašto se smatra jednom od modnih ikona na zvezdanom nebu Holivuda.

Lepa plavuša najradije nosi klasične, neprolazne modele koji nisu podložni modnim trendovima, a odlika njenog stila je klasika koja uključuje puno neutralnih boja i ženstvenih krojeva koji laskaju figuri, bez preteranog igranja na kartu seksepila.

Ovako se oblače nesigurne žene! (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

Slavna glumica ne voli trendi krpice i radije se drži proverenih kombinacija koje odlično stoje njenoj figuri.

Usprkos dominaciji najtraženijih modela farmerki poput uskih ili modela sa širim nogavicama, Dženifer godinama nosi omiljeni "bootcut" model jer joj dobro stoji i oseća se odlično u njemu.

Aniston u svom ormaru ima i klasične sakoe koji daju svakom stajlingu dozu sofisticiranosti, a odlično izgledaju u kombinaciji s farmerkama i patikama.

Moda za žene posle 40: Kako da izgledate prefinjeno, moderno i otmeno, ali potpuno pristojno! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica modnog minimalizma iz svog ormara nije izbacila ni drage modele na punu petu, iako su ih unazad nekoliko sezona izbacili popularnije kitten ili blok štikle.

Atraktivna glumica dobro je poznata i po svojoj ljubavi prema crnim haljinama koje obožava da nosi na crvenom tepihu, a voli i komade od kože. Svakako, od crne kože, jer je to jedna od najdražih boja Dženifer Aniston.

Zovu je boginjom stila: Supruga katarskog šeika o kojoj bruji ceo svet! (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

Glumicu nikad nećemo videti ni u odeći upečatljivih boja ili dezena, a obično se drži i neutralnih nijansi poput bele, bež, tamnoplave ili sive.

Ništa manje uspešne nisu ni njene večernje kombinacije poput nedavne satenske haljine Džona Galijana (Dior) iz 1999. godine jer lepa glumica jako ceni vintidž komade na crvenom tepihu.

foto: EPA / David Swanson

Iako joj niko ne bi dao 51 godinu, koliko je nedavno napunila, Dženifer se nimalo ne opterećuje starenjem.

"Mislim da bi modni svet morao da misli ne samo na 20-i-nešto godišnjake, već i na osobe svih uzrasta", rekla je u jednom intervjuu.

Pravila dobrog stajlinga za žene u 50-im: Ove modne zapovesti mora da zna svako!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs