LJUBAVNICA PRINCA HARIJA IZNELA DETALJE NJIHOVE AFERE U JAVNOST: "Bio je moja igračka, nikada nisam osetila veću strast"

Princ Hari imao je aferu s 13 godina starijom ženom dok je bio u vezi s tadašnjom devojkom, a ona je detalje njihove veze iznela u javnost

Celebrities
17:15h Autor:
LJUBAVNICA PRINCA HARIJA IZNELA DETALJE NJIHOVE AFERE U JAVNOST: "Bio je moja igračka, nikada nisam osetila veću strast"
Ljubavnica princa Harija iznela detalje njihove afere, Foto: Printscreen/youtube/ The Telegraph

Pre nego što se skrasio sa Megan Markl, princ Hari imao je prilično buran život. Iako je imao zvanične veze sa svojim vršnjakinjama izgleda da je retko kojoj bio veran, što je za britanske medije potvrdila Ketrin Oman, koja se proslavila kroz rijaliti "Real Housewives of DC".

Hari i Ketrin upoznali su se kada je on imao 21, a ona 34 godine i dvoje dece. Kada su otpočeli dvomesečnu romansu bio je u ozbiljnoj vezi sa Čelsi Dejvi, i kako kaže, ne veruje da će se detalji o toj vezi pojaviti u knjizi o životu princa Harija "Spare" koja će biti objavljena 10. januara naredne godine.

Hari je bio u vezi s Čelsi Dejvi kada je započeo aferu s Ketrin
Hari je bio u vezi s Čelsi Dejvi kada je započeo aferu s Ketrin foto: Profimedia

Sumnjam da ću biti u Harijevoj knjizi jer princ ne može prizna vezu sa 34-godišnjom majkom dvoje dece, prosto je“, ispričala je za The Sun.

Ketrin je ispričala da su nakon upoznavanja u baru otišli u jedan klub u južnom Kensingtonu, da bi potom završili u kući njegovog prijatelja. Istakla je da joj se Hari potpuno otvorio i da joj je bez bilo kakve zadrške pričao o svom životu.

Napravio im je zatim sendviče, a onda su plesali. Rekla mu je da mora kući i tada su se poljubili. Viđali su se još nekoliko puta, međutim, kada se saznalo za njihovu aferu, morali su da je prekinu.

Ketrin je za princa rekla da je bio "njena igračka", ali i da je od njega dobila "najstrastveniji poljubac ikada".

„Hari i ja smo delili cigaretu na stepenicama napolju i on mi se zaista otvorio. Potom smo otišli ​​gore u kupatilo i počeli da se zezamo kao tinejdžeri, pevajući u četkice za zube kao da su mikrofoni. Ušli smo u kadu obučeni i jedan naš prijatelj je uzeo da nas fotografiše mojim telefonom. Zatim smo otišli u kuhinju, i on je napravio odličan sendvič sa slaninom. Sedeli smo i ćaskali. Kada sam mu rekla da moram da krenem, mislim da smo se rvali oko 15 minuta. Tada me je podigao za struk od poda i držao uza zid. Dao mi je najneverovatniji, najstrastveniji poljubac koji sam ikada imala u životu. Bila sam potpuno bez reči“, otkrila je Ketrin.

Tek 2009. godine, godinu dana nakon što se Omani udala drugi put, njih dvoje su ponovo naleteli jedno na drugo na polo utakmici, bili su prijateljski raspoloženi.

"Nadam se da će Megan paziti na njega. Želim mu sreću i uspeh. On je vrlo hrabro, harizmatično, neverovatno zabavno, inteligentno i ljupko ljudsko biće", zaključila je ona.

Princ Hari objaviće knjigu 10. januara naredne godine
Princ Hari objaviće knjigu 10. januara naredne godine foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs