4 FRIZURE NINE BADRIĆ KOJE DOSLOVNO BRIŠU GODINE SA LICA: A može da ih vrlo lako napravi svaka žena BEZ POMOĆI FRIZERA

4 frizure Nine Badrić koje brišu godine sa lica bi svaka od nas trebalo da isproba, jer menjaju izgled za samo nekoliko minuta!

Celebrities
Autor:
4 FRIZURE NINE BADRIĆ KOJE DOSLOVNO BRIŠU GODINE SA LICA: A može da ih vrlo lako napravi svaka žena BEZ POMOĆI FRIZERA
4 frizure Nine Badrić koje brišu godine sa lica, Foto: Printscreen Instagram / badrich

Nina Badrić je u poslednje vreme totalno transformisala svoj izgled, te mnogi komentarišu da deluje nikad mlađe i samouverenije. Njen stil oduševljava dame širom regiona. Često eksperimentiše i kada su u pitanju frizure, te je nekim odabiria bukvalno obrisala nekoliko godina sa lica.

Kada god ponese neku od sledeće 4 frizure pokupi sve ovacije na račun stasa, posebno otkako je i liniju dovela do savršenstva!

Ovo su Ninini favoriti:

1. Paž

Ova vlasnica raskošnog glasa nedavno se ošišala na paž, što je bilo dovoljno da poptuno promi svoj imidž. A reči hvale na račun njene nove frizure su pristizali sa svih strana. Ošišana kosa na ovaj način je već neko vreme baš u trendu.

2. Talasi

Sve vrste talase obožava da nosi, a najviše od svih dominiraju oni blagi. Posebno oni neobavezni i razbarušeni skidaju godine sa lica. Možete je napraviti vrlo lako, a da ne gorite kosu fenom ili presom. Dovoljno je da uzmete samo traku oko koje ćete obmotati pramenove vlaže ( ali, ne mnogo) kose. Za još bolji efekat, razdeljak prebacite na stranu.

3. Opuštena punđa

Opuštene punđe mogu da budu dobra opcija i za neke svečane prilike, ali i za neobavezno piće sa drugaricama. Nina preferira niske sa ponekim pramenom koji slobodno pada. I njih, takođe, možete vrlo lako napraviti kod kuće, potrebno vam je samo nekoliko ukosnica. A na intrentu postoje brojni tutorijali za frizure ovog tipa u svega par poteza.

4. Kratka kosa

Iako je bila u pitanju perika, Badrićeva je sve iznenadila kada je na svom Instagramu objavila fotku sa skroz kratkom kosom. Mnogi su bili oduševljenji ovim njenim mladalačkim izgledom te su joj preporučivali da se tako zaista i ošiša. Šta vi kažete?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs