uvek je u trendu

ZA NJU KAŽU DA JE NAJBOLJE OBUČENA ŽENA U REGIONU: Ponela je haljinu sezone UZ RAVNU OBUĆU i izgleda kao MILION DOLARA

Hrvatska pevačica Nina Badrić poznata je po svom odličnom ukusu za odevanje i modnom stilu koji nikada nije “ni previše”, “ni premalo”.

Moda
Autor:
ZA NJU KAŽU DA JE NAJBOLJE OBUČENA ŽENA U REGIONU: Ponela je haljinu sezone UZ RAVNU OBUĆU i izgleda kao MILION DOLARA
Modni stil Nine Badrić, Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Nina Badrić uvek je bila je hrabra kod modnih odabira, ali u svim eksperimentima zadržala je svoj prepoznatljivi ženstveni stil od kog ne odstupa. Kroz karijeru nosila je razne kombinacije i uvek u datom momentu bila trendsetrka.

Na sceni važi za damu od stila, koja je uvek besprekorno odevena, a ona je za leto i šetnje kamenitim stazama odlučila da ponese dugačke, lepršave haljine u kombinaciji sa šeširom. Kao i njene kolege i ona leto provodi radno, ali se nađe i koji trenutak da se provede pored plavog mora.

Duge haljine predstavljaju idealnu odevnu kombinaciju za vrele letnje dane, koja osim što izgleda jako lepo, prijatna je za šetnju, obilaske i uživanja u toplim letnjim večerima pored mora.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/badrich

Nina blista i iznova pokazuje da odmeren i damski stil može da bude i te kako seksepilan, atraktivan i zabavan, a njena najnovija kombinacija je još jedan odličan primer toga.

Nina je, naime, ponela svetloplavu midi-haljinu, komad koji otkriva ramena i u prednjem delu ima vrlo upečatljivu predimenzioniranu mašnu.

Pevačica voli dizajnerske komade i često se može videti u markama kao što su Kavali, Roland Mouret, Seline, Robert Severo, Rick Ovens, Solace..

Da je “patriota” što se tiče hrvatskih dizajnera to je opšte poznato a, među najdražima joj je Juraj Zigman, Matija Vujica, Envi… Omiljeni aksesoar su joj naočare za sunce i ima ih preko 100 komada.

Lepoj Nini mora se priznati da stilom odlično vlada kombinujući klasične komade sa trendovskim!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs