NIikako ih ne krše

KORTNI KARDAŠIJAN I TRAVIS IMAJU 7 PRAVILA U BRAKU KOJA STROGO POŠTUJU: Ljubav im je zahvajljujući njima KAO IZ BAJKE

Koja stroga pravila u braku poštuju Kortni Kardašijan i Travis Barker možete pogledati u nastavu, a neka od njih možda i vi krenete da primenjujete...

Celebrities
Autor:
KORTNI KARDAŠIJAN I TRAVIS IMAJU 7 PRAVILA U BRAKU KOJA STROGO POŠTUJU: Ljubav im je zahvajljujući njima KAO IZ BAJKE
Koja stroga pravila u braku poštuju Kortni Kardašijan i Travis Barker?, Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan i Travis Barker su za veoma kratko vreme postali jedan od najomiljenijih parova na svetskoj sceni. Iako su u vezi tek od prošle godine, već su uplovili u bračne vode i uživaju u skladnom odnosu. Međutim, malo ko zna da se iza njega krije sijaset pravila koje oboje moraju strogo da poštuju, kako e bi dolazilo do svađe u kući.

Kortni Kardašijan i Trevis Barker
foto: Profimedia

Ovo su najvažnijih sedam:

1. Oboje pokazuju maksimalnu ljubav prema svoj njihovoj deci.

Oboje imaju naslednike iz prethodnih veza i brakova, te im je jedno od glavnih pravila da svu decu vole i poštuju na isti način, bez obzira što nijedno od njih nije zajedničko.

2. Stalo su zajedno.

Skoro sve stvari rade zajedno i trude se da se uopšte ne razdravaju tokom dana. Jedno drugo prate u svim aktivnostima i uživaju u tome, što se može videti i u poznatom rijalitiju.

Kortni Kardašijan i Travis Barker
foto: Profimedia

3. O bivšima ne pričaju loše.

Zabranili su jedno drugom da pričaju loše o svojim prethodnim partnerima. Štaviše, ne razgovaraju o njima, te na taj način žele imati dobar međusoban odnos, a i poštuju svoje bivše.

4. Ne mare za tračeve na društvenim mrežama, niti ih shvataju ozbiljno.

Koliko su popularan par govori i činjenica da su ih nazvali "Kravis". Svakodnevno izlaze novi natpisi o njima, kao i o celoj porodici Kardašijan, međutim, trude se da što manje prate komentare o njima.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

5. Isključivo vode veganski način života.

Travis je vegan već dugo vremena, a zbog njega je i Kortni Kardašijan odlučila da porba takav način života, te se još više posvetila svom načinu ishrane.

6. Travis mora da poštuje njene roditelje.

Tu se ne misli samo na Kris, već je Travis Barker tražio dozvolu i od Kejtlin Džener, ali i od njenog pokojnog oca Roberta, kako se bi se venčao sa Kortni. Posebno nepoštovanje ovof pravila može ozbiljno da naruši njihov idiličan odnos.

1 / 8 Foto: Profimedia

7. Poljupci i pipkanje u javnosti im ne smeta, niti se u tim momentima srame.

NJihovi profili na Instagramu su preplavljeni takvim fotkama, te vrlo često i u javnosti mogu da se vide u vrlo provokativnim situacijama. Neretko to rade i pred decom, ne skrivajući ljubav i privlačnost koja vlada među njima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs