DA NE POVERUJETE!

JEDNA OSTAVLJA BAKŠIŠ 3.000 DOLARA, DRUGA BEŽI IZ RESTORANA DA NE PLATI RAČUN: Koja od Kardašijanki je najveća STIPSA?

Razotkrivene tajne sestara Kardašijan-Džener!

Vip priča
Autor:
JEDNA OSTAVLJA BAKŠIŠ 3.000 DOLARA, DRUGA BEŽI IZ RESTORANA DA NE PLATI RAČUN: Koja od Kardašijanki je najveća STIPSA?
Kim Kardašijan i Kris Džener, Foto: Profimedia

Sestre Kardašijan-Džener su među najbogatijim ženama na planeti, ali znate li kaoliko su velikodušne i spremne da odreše kesu kada treba nekog da časte? Ugostitelji koji su imali priliku da uslužuju članice ove porodice, dali svu svoje ocene o tome koliko je koja galantna.

Evo šta kažu...

Kim Kardašijan

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

U 2015. je objavljeno da je Kim dala 300 dolara bakšiša na račun od 200 dolara dok je večerala sa prijateljima Džonatanom Čebanom i Sajmonom Hakom. Ovo nije prvi put da je Kim pokazala velikodušnost.

"Nekoliko mojih prijatelja je radilo u jednom od hotela u Irskoj u kojima su Kim i Kanje odseli tokom medenog meseca. Oboje su bili veoma velikodušni i davali velike napojnice, što čak nije običaj ovde, kod nas."

Kajli i Kris Džener

Kajli Džener
foto: Profimedia

“Kajli Džener, ta ku*ka ne daje napojnicu!", napisao je jedan konobar na društvenim mrežama, a koji je očigledno imao bliski susret sa najmlađom milijarderkom na svetu. Sasvim drugačiji "glas" prati njenu mamu, Kris Džener.

"Kris Džener mi je dala 70 odsto napojnice na celokupni račun i bila je zaista divna."

Što se Kajli tiče, nije to prvi put da se najmlađa članica čuvene porodice Kardašijan-Džener nađe na stubu srama. Pre dve godine je na TikToku puštena vest da je Kajli dala samo 20 dolara bakšiša nakon večere koja je koštala 500 dolara.

Najmlađa milijarderka inače vazi za osobu koja se veoma loše ponaša prema osoblju i lako odbacuje ljude koji su joj verni godinama.

Kendal Džener

Kendal Džener
foto: Profimedia

Kendal je tokom godina bila na meti žestokih kritika jer je, navodno, veoma nevaspitana i bahata prema osoblju u restoranima Počevši od 2014, Kendal je optužena da je pokušala da napusti lokal ne plativši račun, a kada je osoblje zaustavilo, bacila im je novac u lice. Kasnije je negirala da je ikada bacila novac, ali je priznala da je zaboravila da plati račun, insistirajući da je dala napojnicu od 7 dolara i platila račun od 33 dolara.

Godine 2017. optužena je da nije uopšte ostavila napojnicu nakon večere, a kada je u javnosti osvanuo račun (na kome piše i kolika je napojnica), manekenka se pravdala da je bakšiš ostavila u gotovini.

Kloi Kardašijan

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

"Kloi Kardašijan mi je ostavila najbolji bakšiš koji sam u životu dobio", napisao je jedan konobar na Redditu i otkrio da ga je častila sa 3.000 dolara. Na ovaj komentar su se mnogi uključili i potvrdili da je Kloi zaista veoma velikodušna i da je najgalantnija od cele porodice Kardašijan-Džener.

"Pre nekoliko godina moja lokalna radio stanica je pričala o vremenu kada je Kloi gostovala kod njih, a nakon završene emisije je svima u znak zahvalnosti poslala pakete sa preparatima za negu.

"Od tada sam zvrdimo da je Kloi najsaosećajnija i najljubaznija osoba", napisao je jedan korisnik Reddita.

Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Za najnoviju nevestu u porodici Kardašijan-Džener, Kortni koja se nedavno venčala sa Travisom Barkerom, šuška se da je veoma škrta... 2014. godine, Kortni je boravila u Hemptonsu dok je snimala rijaliti o svojoj porodici, kada je otkriveno da nije davala napojnice ukoliko su se obroci služili besplatno.

Naravno, sve ove stvari treba uzeti sa rezervom s obzirom na to da ne postoji pravi način da se dokaže da li su se zaista desile, ali ovo je svakako tema koja uvek intrigira javnost i veoma je popularna na mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs