ovo niko nije očekivao!

NAJSRAMNIJI POTEZ HARIJA I MEGAN IKADA: Rekli su veliko "ne" kraljevskoj porodici, Čarls ne može da veruje ŠTA SE DEŠAVA

Odnosi u kraljevskoj porodici su sve zategnutiji, kako se bliži datum objave Harijevih memoara.

Porodica
11:47h Autor:
NAJSRAMNIJI POTEZ HARIJA I MEGAN IKADA: Rekli su veliko "ne" kraljevskoj porodici, Čarls ne može da veruje ŠTA SE DEŠAVA
Najsramniji potez Harija i Megan ikada, Foto: Profimedia

Princ Hari ne odustaje od objave svojih memoara, koji će, prema mišljenju mnogih, umnogome pogoršati njihov odnos sa kraljevskom porodicom! Naime, Vojvoda od Saseksa se neće pridružiti sa suprugom Megan Markl ocu Čarsu za Božić, i to prvi koji proslavlja na poziciji kralja.

Prema pisanju stranih medija, oni će odbiti poziv Njegovog veličanstva u Sandringem, jer posle objave prinčevih memoara odnosi sa njegovim najblžima više nikada neće moći da budu isti.

Princ Hari
foto: Profimedia

Iako se činilo da je kraljičina smrt ponovo ujedinila porodicu, izgleda da Hari i Megan nemaju namere da se ponovo pridruže kralju Čarlsu III i ostalim članovima na tradicionalnim božićnim svečanostima u Sandringemu.

Jedan insajder veruje da su odnosi „blizu dna“, zbog toga što se vojvoda sprema da iznese razne stvari u knjizi, dok ga Megan u svemu podržava. Izvor je, takođe, rekao da su članovi kraljevske porodice ove nedelje „potpuno iznenađeni“ naslovom „Rezervni“, dok su izdavači za memoare kazali da su „surova, nepokolebljiva iskrenost“.

Megan Markl i princ Hari
foto: Profimedia

- Ova knjiga bi mogla značiti kraj svake veze koju Hari želi da ima sa svojom porodicom, očajnički je tužna. Svi se pripremaju za još jedan naporan i mahnit period zbog Saseksa - rekao je insajder.

Harijevi opsežni memoari bi trebalo da se pojave u knjižarama 10. januara — dan nakon 41. rođendana Kejt Midlton i samo četiri meseca nakon smrti kraljice.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ove nedelje mnogi su isticali da naslov pokazuje da princu Hariju i dalje smeta njegov niži status. Jedan stručnjak je čak ocenio da je to „patetično” kopanje po kraljevskoj porodici koje pokazuje da princ „nije krenuo dalje”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs