morala je da bude provokativa

"OSEĆALA SAM SE KAO GLUPAČA": Megan je pre kraljevske udaje imala posao koji nikada ne bi dozvolila svojoj ćerki da radi

Megan Markl je tada morala da istakne sve svoje atribute.

Vip priča
11:19h Autor:
"OSEĆALA SAM SE KAO GLUPAČA": Megan je pre kraljevske udaje imala posao koji nikada ne bi dozvolila svojoj ćerki da radi
Megan Markl je bila provokativna hosteta, Foto: Profimedia

Megan Markl je, dok je bila na studijama glume, radila i honorarne poslove, kako bi mogla da pokrije osnovne troškove za život. Sadašnja vojvotkinja od Saseksa je 2006. i 2007. godine bila TV hosteta u emisji "Dogovoreno ili ne".

Posle udaje za princa Harija, njen život je postao mnogo drugačiji. Uživa u luksuzu i ima sve što bi jedna žena poželela. Ali, zbog svog ekscentričnog ponašanja se neretsko nalazi u centru skandala.

Tako se nova bura u mediji stvorila kada je podelila svoje iskustvo o poslu hostete u podkastu "Breaking Down the Bimbo" sa Paris Hilton.

Megan Markl
foto: Profimedia

- Bila sam zaista zahvalna kao glumica na audiciji što imam posao kojim sam mogla da platim račune. Imala sam prihode, bila sam u sindikatu, imala sam zdravstveno osiguranje, bilo je super. Ali, na kraju sam napustila šou. Bila sam mnogo više od onoga što se objektiviziralo na sceni. Nisam volela da budem primorana da radim posao koji se svodio na izgled, na specifičan arhetip reči glupača - istakla je Megan.

Posebno joj je smetalo to što se sve svodilo na to kako izgleda, bez obraćanja pažnje na njene druge sposobnosti.

- Nisam mogla da korsitim svoju inteligenciju kao kada sam radila u američkoj ambasadi u Argentini na poziciji pripravnika - istakla je vojvotkinja koja sada važi za vrlo stilizovanu damu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Koliko je akcenat bio samo na spoljašnjem izgledu govori i činjenica da su im uručivali razne vaučere za ulepšavanje.

- Na snimanju su postojala mesta za stavljanje trepavica, ekstenzija i dodataka u grudnjake. Čak su mi uručivali i vaučere za tretmane samopotamnjivanja kako bi sledile određene standarde izgleda. Radilo se isključivo o lepoti, a ne nužno o mozgu - opisivala je.

Istakala je da za svoju ćerku Lilibet Dajanu želi potpuno drugačiju budućnost, u kojoj će na prvom mestu biti obrazovanje. Osim nje, Megan i Hari imaju i sin Arčija.

- Priželjkujem da moja Lili želi da bude obrazovana i pametna i da se ponosi tim stvarima - zaključila je vojvotkinja od Saseksa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs