MEGAN MARKL ODBACILA NAJBOLJU PRIJATELJICU: Njoj i Hariju je napravila veliku uslugu, a onda je postala višak

Megan Markl i princ Hari nedavno su otpustili njenu dobru prijateljicu, a to nije prvi put da ona odbacuje ljude iz svog okruženja

Celebrities
16:21h Autor:
MEGAN MARKL ODBACILA NAJBOLJU PRIJATELJICU: Njoj i Hariju je napravila veliku uslugu, a onda je postala višak
Megan Markl dala otkaz najboljoj prijateljici, Foto: Profimedia

Već je dobro poznato da Megan Markl (41) s lakoćom odstranjuje ljude iz svog života, a to je učinila i jako dobrim prijateljicama.

Među njima je i Kejla Tomas Morgan koja je nedavno prvi put snimljena u javnosti nakon što su se ona i bivša glumica razišle. Bila je u crnobeloj kombinaciji koja je odgovarala njenom, kako se činilo, lošem raspoloženju.

Nekadašnjoj dobroj prijateljii Megan markl je dala otkaz
Nekadašnjoj dobroj prijateljii Megan markl je dala otkazfoto: Profimedia

Američki mediji su preneli početkom oktobra da su Megan i princ Hari (38) odlučili da otkažu saradnju s PR agencijom iz Njujorka s kojom je radila od početka svoje glumačke karijere.

"Ovo je stvarno velika stvar za Megan... Ona smatra da ne treba više da plaća puno novca vanjskoj firmi da radi PR za nju i Harija'", ispričao je izvor blizak supružnicima za Eden.

Kejla je partnerka u toj firmi za odnose s javnošću i godinama je dobra prijateljica s Markl. Bila je i na njenom venčanju s Harijem 2018. godine, a osmišljavala je i strategiju za kraljevsko putovanje para po Africi 2019. godine.

Megan Markl i princ Hari otprustili su dosadašnju saradnicu
Megan Markl i princ Hari otprustili su dosadašnju saradnicufoto: Profimedia

Američki mediji su pisali da je Kejla iskoristila svoju mrežu kontakata i savetnika da bi pomogla supružnicama da se smeste u Kaliforniji. Navodno je PR i glumcu i reditelju Tajleru Periju koji je ustupio svoje imanje u Los Anđelesu Megan i Hariju kada su se tek doselili u Ameriku.

Uprkos svemu što je Morgan učinila za njih, ipak su odlučili da je otpuste. Zamenili su je s Kristin Širmer koja je glavna za komunikacije "Archewell" organizacije.

Megan Markl ima novog PR-a
Megan Markl ima novog PR-afoto: Profimedia

Inače, Meghan se rešila i svoje najbolje prijateljice iz detinjstva Ninaki Prajdi.

"Sve što sada mogu da kažem je da je Megan jako proračunata u načinu na koji se odnosi prema ljudima i vezama. Ima strategiju za stvaranje kruga prijatelja. Jednom kada odluči da nisi deo njenog života, zna da bude jako hladna. To je njen mehanizam isključivanja. Donese odluku i to je to", ispričala je Ninaki.

Megan Markl odbacila je najbolju drugaricu iz detinjstva
Megan Markl odbacila je najbolju drugaricu iz detinjstvafoto: Profimedia

Družile su se od detinjstva i imale su sestrinski odnos. Ninaki je čak bila Meganina kuma na venčanju s prvim suprugom. Ipak, Megan ju je lako "izgurala" iz svog života dok je gradila put prema slavi.

Nije jedina koja je postala nepotrebna glumici u određenom trenutku. "Hladan tuš" je od nje doživela i stilistkinja, njena bivša najbolja prijateljica Džesika Marloni. Sprijateljile su se zahvaljujući seriji "Suits" zbog koje su preselile u Toronto.

Megan markla je bila najbolja prijateljica sa Džesikom marloni
Megan markla je bila najbolja prijateljica sa Džesikom marlonifoto: Profimedia

Džesika i njeno troje dece je bilo i među zvanicima na Meganinom kraljevskom venčanju s Harijem. Ipak, uskoro ju je Markl zaboravila kada je izgubila posao zbog optužbi da se ponašala poput privilegovanje belkinje, iako je ona navodno očekivala da će stati u njenu obranu.

Markl se odrekla i prijateljice Lizi Kandi (54), engleske televizijske ličnosti i bivše supruge fudbalera Džejsona Kandija kada je postala deo kraljevske porodice. Neki kažu da je to opravdano s obzirom da je Lizi redovna na "žutim stranama" britanskih medijima.

Kandi je rekla da je upoznala Megan 2013. na dobrotvornoj zabavi u Londonu ubrzo nakon što je glumica okončala svoj brak s prvim mužem. "Pitala me: 'Poznajem li nekog slavnog tipa?" i rekla da je slobodna i da jako voli engleske muškarce", ispričala je Lizi jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs