pogledajte

NAŠA PEVAČICA PREŽIVELA JE PRAVU AGONIJU KAD JE MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE: Danas izgleda bolje nego ikad u 5. deceniji

Nataša Đorđević iza sebe ima bezborj hitova koji se i danas slušaju, a veliku pažnju privukla je priznanjem da je bivši muž pokušao da je ubije. Danas izglededa fenomenalno.

Celebrities
15:57h Autor:
NAŠA PEVAČICA PREŽIVELA JE PRAVU AGONIJU KAD JE MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE: Danas izgleda bolje nego ikad u 5. deceniji
Nataša Đorđević, Foto: Printscreen Instagram/natasa_djordjevic_official

Nataša Đorđević bila je jedna od omiljenih pevačica, koja iza sebe ima puno hitova koji se i danas pevaju. Na muzičkoj sceni postala je aktivna devedesetih godina.

Međutim, uprkos brojnim hitovima i veoma uspešnoj karijeri, pevačica se odjednom povukla sa scene, a ta odluka je rezultat njenog odnosa sa nevenčanim suprugom Goranom Živkovićem.

Naime, sukob je eskalirao 2010. godine kada je njen izabranik pokušao da je ubije. Agonija kroz koju je pevačica tada prošla može se videti samo u filmovima.

"Iskočio je iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli", ispričala je pevačica jednom prilikom.

Nataša se ubrzo rastala od Gorana, a sa njim je dobila sina Aleksandra koji nosi njeno prezime.

Srećom, pevačica se ubrzo vratila na scenu i svoju publiku častila novim pesmama, a podsetila je i na one stare. Danas aktivno peva, a ne smemo zaboraviti ni njen mladoliki izgled koji je dovela do savršenstva i to u 5. deceniji života.

Pevačica često dodaje fotografije na svoj Instagram, a javnost je oduševljena njenim izgledom, dok se mnogi pitaju kako uspeva da održi figuru zasnonom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs