šok!

SLAVNI ŽENSKAROŠ OPTUŽEN DA JE SILOVAO DEČAKA USRED BELA DANA: Mladić više nije živ, a Feldman je otkrio užasne detalje

Šarli Šin je optužen da je silovao dečaka na snimanju filma "Lukas"!

Celebrities
13:17h
SLAVNI ŽENSKAROŠ OPTUŽEN DA JE SILOVAO DEČAKA USRED BELA DANA: Mladić više nije živ, a Feldman je otkrio užasne detalje
Čarli Šin silovao dečaka na snimanju filma "Lukas", Foto: Profimedia

Novi skandal potresa Holivud! Naime, Kori Feldman je javno izneo strašne optužbe na račun Čarlija Šina. Istakal je da je glumac silovao Korija Hejma na snimanju filma "Lukas" iz 1986. godine. Međutim, Šin je odmah oštro demantovao ove šokantne tvdrnje.

Prema pisanju E! Vesti Šin, inače poznati ženskaroš, je optužen za silovanje tada 13-godišnjeg Hejma na snimanju kultnog ostvarenja u Feldmanovom novom dokumentarcu "Moja istina: Silovanje dva Korija".

Kori Feldman
foto: Profimedia

- Čarli me je savio između dve prikolice i stavio Crisco ulje na moju guzu i silovao me usred bela dana. Svako je mogao da prođe, svako je to mogao da vidi - istakao je Feldman.

Njegva bivša Suzana Sprag takođe je potvrdila te tvrdnje. Sa druge strane je za Hafington post rekao:

- Ove bolesne, uvrnute i neobične optužbe nikada se nisu dogodile. Nadam se da će ljudi uzeti u obzir šta je Hejmova majka Džudi imala da kaže - naglasio je.

Kori Feldman, Kori Hejm
foto: Profimedia

Prve optužbe za ovaj gnusan čin pre pet godina su prvi put na račun poznatog glumca otkrio Dominik Braša. Tada je Čarlija upravo Džudi branila od optužbi.

- Moj sin nikada nije pominjao Čarlija. Nikada nismo pričali o Čarliju. Sve je bilo izmišljeno. Da je moj sin bio ovde da čuje sve ovo, povratio bi - insistirala je.

Ni Kori Hejm nikada nije imenovao Čarlija Šina kao svog silovatelja tokom dok je bio živ, a preminuo je od upale pluća u 38. godini.

Predstavljajući dokumentarac, Feldman je rekao da ne želi da koristi ovako osetljive i teške stavi kako bi dobio na publicitetu, već hoce da korsiti svoju platformu kako bi omogućio da progovor oni koji nisu imali prilike i mogućnosti.

Čarli Šin
foto: Profimedia

- Najvažnije teme su one o kojima najmanje čujete - rekao je.

Svakako, o ovoj temi postoje razna oprečna mišljenja. Postavlja se pitanje da li je Feldman uopšte imao pravo da priča o svemu ovome, s obzirom da se Hejmova majka jako protivila filmu. Takođe, postoji i činjenica da Kori nikada za života nije izrekao nikakve optužbe, ali i tvrdnja Feldmana da je njegov prijatelj želeo sve da izađe na videlo..

- Nisam želeo da radim ovaj film. Ali ovo je stradanje života. Ovo je bukvalno nastajalo ceo život - rekao je Feldman publici na sjajnoj premijeri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs