mračna strana

MRAČNA STRANA PLEJBOJ VILE: "Slikao nas je GOLE, smenjivale smo se tokom POLNOG ODNOSA , a KONDOMI su bili ZABRANJENI"

Mračna strana Hjua Hefnera o kojoj se dugo ćutalo, isplivala je na videlo nakon što su bivše Plejboj zečice otkrile jezive detalje.

Vip priča
20:10h Autor:
MRAČNA STRANA PLEJBOJ VILE: "Slikao nas je GOLE, smenjivale smo se tokom POLNOG ODNOSA , a KONDOMI su bili ZABRANJENI"
Mračna strana Hjua Hefnera, Foto: Profimedia/editorial images

Uskoro se bliži godišnjica Plejboja, jednog od najpoznatijih magazina čiji je osnivač Hju Hefner, koji je preminuo u 91. godini. Naime, Plejboj će 10. decembra proslaviti svoj 69. rođendan, a uspeo je da opstane uprkos glasinama.

Javnost je bila šokirana nakon što su Holi Medison i Bridžit Markvard progovorile su o vremenu koje su provele u zloglasnoj Plejboj vili i tom prilikom otkrile najmračniju stranu Hjua Hefnera.

Njih dve iznele su uznemirijuće detalje koji uključuju orgije i slične radnje koje su se navodno odvijlale u Hefnerovoj vili, dok je on bio glavni akter. Naime, Medison je imala samo 21 godinu kada se uselila u vilu, 2001. godine, dok je Brižit bila sedam godina starija.

Holi Medison i Hju Hefner
Holi Medison i Hju Hefnerfoto: Profimedia

Prema navodima, Holi je uplovila u vezu sa Hefnerom koji je tada imao 74 godine, a njihov odnos našao se na stubu srama zbog velike razlike u godinama. Dakle, Hefner je od Holi bio stariji 54 godine, a njihova veza završena je 2008. godine, nakon što je Holi napustila vilu.

Tokom svog boravka u vili, obe žene su glumile u E! rijaliti seriji "The Girls Next Door" zajedno sa Hefnerom i bivšom drugaricom Kendrom Vilkinson. Serija, koja je trajala pet sezona, istraživala je dinamiku između Hefnera i žena koje su nazvane njegovim "glavnim devojkama". Otkako se emisija završila 2010. godine, svi polni odnosi drugarica su bili pod strogim nadzorom.

Holi Medison i Hju Hefner
Holi Medison i Hju Hefnerfoto: Profimedia

Serija pod nazivom "Tajne Plejboja" bavila se istraživanjem ove tematike, dok se Medison prisetila svog odnosa sa Hefnerom. Ona je iznela tvrdnju da je Hefner vrištao na nju kada se jednom ošišala, nazivajući je "starom, tvrdom i jeftinom". Markvard je ponovila ove tvrdnje, napominjući da je osnivač Plejboja bio "prilično abrazivan" u načinu na koji je razgovarao sa njom.

"Medison je jednom sišla sa sprata sa crvenim karminom, a on se okrenuo i rekao da mrzi crveni karmin na devojkama i da ga odmah skine, iako su druge devojke mogle da nose crveni ruž i izgledalo je kao da mu to ne smeta", ispričala je Markvard u "Tajnama Plejboja".

Hju Hefner sa zečicama
Hju Hefner sa zečicamafoto: Profimedia/editorial images

Nekadašnje zečice su se prisećale uznemirujućih trenutaka kada su, zajedno sa drugim ženama, bile pod pritiskom da imaju nezaštićeni se*s sa Hefnerom.

Markvad se osvrnula momenat kada se dogodila njihova prva orgija nakon pijanog noćnog izlaska.

"Još uvek sam htela da gledam, a onda je jedna od ostalih drugarica rekla: "Zar nećeš ići?" Bilo je kao, "Moraš da ideš." A ja sam mislila kako radije ne bih. A ona je na to rekla: "Pa, onda verovatno nećeš biti pozvana nazad. I onda sam bila u fazonu, okej. I videla sam šta svi drugi rade, tako da sam znala da je ovo stvar od 10 sekundi. Mislim, definitivno ne više od jednog minuta", prisetila se.

Holi Medison i Hju Hefner
Holi Medison i Hju Hefnerfoto: Profimedia

Madison je objasnila da, iako je "blokirala" većinu toga iz svog sećanja, takođe se prisetila da su žene "pokušavale to da obave što je pre moguće"..

I Markvard je nastavila da priča kako su žene mogle samo da se nadaju da ih lekar pregleda zbog polno prenosivih bolesti.

"Nadali ste se da su svi u istoj situaciji i da je u osoblju doktor. Nadali ste se da će svi biti pregledani, i da su svi — kažem ovo pod navodnicima — 'monogamni' prema toj vezi , ali nikad to ne znaš. Ako dolaze nove devojke, kojih je često bilo, samo sam želela da budem prva i da završim. I osećala sam se kao da je to najčistiji način", dodala je Markvard.

1 / 10 Foto: Profimedia

S obzirom na to da su Markvard i Medison sve glasnije pričale o svojim uznemirujućim iskustvima u vili, bivše drugarice su dobile gomilu podrške na internetu.

Hefner je stalno fotografisao ove žene svojim fotoaparatom za jednokratnu upotrebu. A ove žene su skoro uvek bile pijane.

"Znam da sam ja bila jako pijana. Napravio bi kopije svih slika i podelio ih svima koji su izašli te noći. Dakle, ako ste se "razvalile" i ako ste bile u toplesu u njegovoj kadi i neka druga devojka radi neku intimnu eksplicitnu pozu s vama - on je to uslikao svojom kamerom za jednokratnu upotrebu. Posle bi napravio kopiju i dao to svima te večeri i stavie u spomenar", rekla je Markvad.

Holi Medison
Holi Medisonfoto: Profimedia

I dodaje da se osećala toliko ugroženom Hefnerovom "zalihom osvetničke pornografije" da se zapravo "plašila da napusti" vilu.

Deleći javnu poruku podrške Medison, treća Hefnerova surufa Kristal je otkrila da je "odmah pocepala" i "uništila" hiljade seksualno eksplicitnih fotografija o kojima je reč.

"Pronašla sam hiljade onih fotografija za jednokratnu upotrebu o kojima govoriš Medison. Odmah sam ih pocepala i uništila svaku od njih za tebe i bezbroj drugih žena na njima. Ne postoje više", zaključila je.

Holi Medison i Hju Hefner
Holi Medison i Hju Hefnerfoto: Profimedia/editorial images

Nakon njihovh tvrdnji, oglasila se i njihova koleginica Dženi Mekarti, koja je demantovala njihove tvrdnje, te istakla da je u Hefnerovoj vili bilo kao u Katoličkoj crkvi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs