demantovala koleginice

BIVŠA PLEJBOJEVA ZEČICA TVRDI DA U HEFNEROVOJ VILI NIJE BILO ORGIJA: "Tamo je bilo kao u katoličkoj školi"

Bivša Plejboj zečica, Dženi Mekarti demantovala je priče svojih koleginica koje su iznele niz optužbi na račun Hefnera i njegove ozloglašene vile. Tvrdi da je u vili živela mirnim životom.

Zanimljivosti
Autor:
BIVŠA PLEJBOJEVA ZEČICA TVRDI DA U HEFNEROVOJ VILI NIJE BILO ORGIJA: "Tamo je bilo kao u katoličkoj školi"
Foto: Profimedia

Nakon što su bivše Plejboj zečice podelile svoja negativna iskutsva iz vile čuvenog Hjua Hefnera, te na taj način urušile njegovu reputaciju, javila se i Dženi Mekarti čija priča se ne poklapa sa pričama ostalih Plejboj zečica.

Ona je istakla da je njeno iskustvo u Hefnerovoj vili bilo potpuno drugačije, te ju je uporedila sa katoličkom školom u kojoj je prethodno živela.

Dženi Mekart
foto: Profimedia

U dokoumentarnim serijama ‘A&E‘ od 10 delova, pojavilo se mnoštvo uznemirujućih optužbi na račun pokojnog Hjua Hefnera koji je optužen za silovanje više žena.

Inače, Dženi Mekarti je 1993. godine prvi put pozirala kao Plejbojeva zečica, dok je 1994. proglašena zečicom godine. Ona je rekla da je obila učestvovanje u seriji uprkos brojnim zahtevima, jer kako kaže tamo je živela mirnim životom.

Dženi Mekart
foto: Profimedia

"Pitali su me da vodim tu emisiju. Hteli su da stvarno budem uključena i da budem izvršna producentkinja", rekla je u podcastu #NoFilter With Zack Peter.

Dodala je i da ih je odbijala 6 puta jer nije imala iskustva u tome. Ona je naglasila da ne bi želela da se pogrešno shvati, te da joj se srce slomilo slušajući priče raznih žena.

Dženi Mekart
foto: Profimedia

Priče tih žena zasnivaju se uglavnom na traumatičnim iskustvima, a deo toga bilo je silovanje, drogiranje, izolacija, iživljavanje i slicno.

"Tako sam zahvalan što je Hef, kad sam ja bila tamo, bio oženjen drugom suprugom Kimberli Konrad, a Plejbojeva vila je bila nekako vođena kao stroga spavaonica. Kao, nije nam bilo dopušteno biti ni blizu Hefa ili oko kuće. Bilo je to gotovo kao katolička škola, da budem iskrena" - rekla je Dženi, koja je posljednji put pozirala za Plajboj u 40. godini.

Dženi Mekart
foto: Profimedia

Dženi je demantovala priče da je u vili bilo orgijanja i bludnih radnji.

"Mislim da sam otišla od tamo u vremenskom okviru kada je sve bilo normalno i sigurno. Čuti priče tih devojaka bilo je stvarno teško i traumatično ", zaključila je ona.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs