DŽERI SAJNFILD

ZAVEO MALOLETNICU, PRAVU LJUBAV DOŽIVEO SA UDATOM ŽENOM: Buran ljubavni život najvećeg komičara današnjice

Poznati glumac i komičar Džeri Sajnfild viđen je u javnosti nakon dugo vremena, a njegov jljubavni život je itekako zanimljiv.

Ljubav
Autor:
ZAVEO MALOLETNICU, PRAVU LJUBAV DOŽIVEO SA UDATOM ŽENOM: Buran ljubavni život najvećeg komičara današnjice
Džeri Sajnfild, Foto: Profimedia

Najbogatiji komičar i poznati američki glumac Džeri Sajnfild viđen je u javnosti nakon dugo vremena, a paparaci su ga uhvatili dok je ležerno šetao Malibuom na večeru s prijateljima.

Džeri je svetu poznat kao jedan od najboljih komičara, ali i po seriji ''Seinfeld'' u kojoj je s kolegom Larijem Dejvdiom godinama zabavljao publiku širom sveta.

2021. godine Sajnfeld je proglašen najbogatijim komičarom na svetu, a njegovo bogatstvo bilo je procenjeno na 950 miliona dolara.

1 / 4 Foto: Profimedia

Osim njegovog bogatstva, zanimljiv je i njegov ljubavni život. Naime, Džeri je svoju suprugu preoteo drugom muškarcu.

Par se upoznao 1998. godine u teretani u Njujorku, samo dva meseca nakon što se ona udala za Erika Niderlanda. Džeri je bio taj koji je prišao Džesiki i navodno ju odmah oborio s nogu šalom koju je ispričao, a nije poznato da li je ona tada znala ko je on, iako je iste godine emitovano finale njegove megapopularne serije "Seinfeld". Džeri ju je pozvao na sastanak, a ona je pristala i ostalo je istorija.

Ljubav je planula odmah, a Džesika je kasnije tvrdila da je njen prvi brak svakako bio osuđen na propast te da je razmišljala o razvodu i pre nego što je upoznala slavnog komičara.

Džeri Sajnfild
foto: Profimedia

Godinu dana nakon sudbonosnog susreta u teretani, par se verio, a venčali su se na Božić 1999. na privatnoj ceremoniji. Godinu dana kasnije dobili su svoje prvo dete, ćerku Sašu, zatim im se 2003. rodio sin Džulijan Kal, a 2005. dobili su još jednog sina, Šeparda Kelena.

Džeri i Džesika s decom i danas žive u Njujorku ali o svom privatnom životu ne pričaju puno.

Zanimljivo je i da je Džeri pre sadašnje supruge bio četiri godine u vezi sa Šošanom Lonstejn, koja je u vreme kada su se upoznali imala samo 17 godina, a njemu je bilo 39. Zbog kontroverzne veze prozivali su ga u medijima, ali on se na to nije obazirao.

Pogledajte i video kada je Džeri Sajnfeld predstavio Džesiku, svoju tadašnju devojku, u šou Opre Vinfri:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs