NAJČUDNIJA MODNA IZDANJA NA MET GALI: Svi su hteli da se slikaju sa džinovskom mačkom, a ON je poneo bicikl

Ovo su najčudnije modna izdanja na ovogodišnjoj Met Gali.

Galerije
10:45h Autor:
1 / 8 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Met Gala je najvažniji modni događaj svake godine, a zvezde se uvek potrude da ostave utisam svojom odevnom kombinacijom i da budu primećene.

Dok je nekima cilj da izgledaju što atraktivnije, drugi žele da ostave "dublji trag" i prirede iznenađenje pa zbog toga biraju čudna izdanja. Ovogodišnja tema Met Gale bila je "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty", a poznato je da je obožavao mačke i iza njega je ostala ljubimica Čupet koja živi sa svojom dadiljom, bivšom dizajnerovom domaćicom.

Njegova mačka bila je i nekim zvezdama inspiracija za odevnu kombinaciju. Glumac i frontmen benda 30 Seconds to Mars, Džared Leto obukao je kostim napravljen prema Lagerfeldovoj mački.

Džared Leto došao je u kostimu mačke
Džared Leto došao je u kostimu mačke foto: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odlično se zabavljao i zaplesao je pred fotografima, a mnogi njegovi kolege htele su da se fotografišu s njim.

Reper Lil Nas X kostimirao se u svoju verziju mačke. Bio je obojen u srebrno, nosio je tange i dragulje, a lice je prekrio maskom. Uz to je uskladio štikle s visokom štiklom.

Mužičarka i glumica Žanel Mone koja se deklarisala kao nebinarna osoba, nosila je sako i suknju s obručima, a poseban detalj je bila torbica u obliku mačke. Kasnije se skinula u svetlucavi bikini.

Glumica Glen Klouz nosila je bijelu, svetlucavu haljinu i ogrnula se tkaninom koja je izgledala poput plašta.

Muzičar Dajvid Birn obukao je belo odelo, a pored sebe je gurao bicikl.

Dodža Ket je možda poznata po eksperimentisanju kada je stil u pitanju, a sada je u bukvalnom smislu izgledala kao mačka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs