pogledajte

ČIPKA, ŠLJOKICE, BISERI: Pamela Anderson se pojavila na crvenom tepihu ZAKOPČANA DO GRLA i pokidala

NA događaju koji je organizovao lanac brze mode "H&M" pojavila se i najpoznatija seks bomba iz devedesetih koja je prošetala crvenim tepihom u "mačjem" kostimu.

Moda
Autor:
ČIPKA, ŠLJOKICE, BISERI: Pamela Anderson se pojavila na crvenom tepihu ZAKOPČANA DO GRLA i pokidala
Pamela Anderson, Foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na H&M-ovom događaju na kojem je taj lanac brze mode predstavio svoju ekskluzivnu saradnju sa modnim dizajnerom Miglerom, 55-godišnja Pamela Anderson je svu pažnju privukla svojim stajlingom ali i savršenom linijom.

Zvezda hit serije "Čuvari plaže", obukla je "mačji" kostim, proziran koji je na sebi imao i šljokice i bisere, a potpisuje ga upravo taj modni dizajner.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Odajući izgled mini suknje, Pamela je preko kombinezona prebacila crni predimenzionirani blejzer koji je ostavila zakopčan pa je tako samo malo pokazala svoj zanosni dekolte. Da bi zaokružila ceo izgled, bivša Plaejbojeva zečica nabacila je par vrtoglavo visokih štikli s potpisom Kristijan Labuten, potpuno svesna da skoro nije izgledala ovako dobro.

H&M, "carstvo brze mode" udružilo se sa slavnim francuskim brendom kako bi stvorio kolekciju sačinjenu na kultnim komadima pokojnog Tjerija Miglera, a cene komada će biti pristupačne.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

"Kolekcija je proslava svega što definiše Mugler kao modnu kuću i svaki komad je autentičan; od bodija koji su postali naš potpis, do oštrog kroja i obrađenog džinsa. Ova kolekcija je prelomni trenutak za kuću Mugler - prilika za nas da proslavimo svoju istoriju i komade zbog kojih smo i danas omiljeni", rekao je Kadvalader, modni direktor.

Razgovori o mogućoj suradnji između H&M-a i Muglera započeti su pre nego što je Manfred Tjeri Migler preminuo u 2022. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs