LARISA MILS

ONA IMA 50 GODINA I SVAKI NJEN STAJLING JE PRAVA INSPIRACIJA: Od osnovnih komada odeće napravi autfit kao uz časopisa

Iako smo gotovo svi non stop na društvenim mrežama, nikada nije previše inspiracije koje upravo tamo nađemo, a tiče se modnih stajlinga. Jedna žena, to radi sa neverovatnom jednostavnošću, a svaki njen autfit je pun pogodak.

Moda
Autor:
ONA IMA 50 GODINA I SVAKI NJEN STAJLING JE PRAVA INSPIRACIJA: Od osnovnih komada odeće napravi autfit kao uz časopisa
Larisa Mils, Foto: Instagram / larissamills

Iako se modni trendovi nameću iz nedelje u nedelju, a svetske i domaće influenserke nam ih prenose svakodnevno, postoji jedna žena koja svojim stilom nije u kategoriji upeglanih devojaka koje nose iskljičivo brendiranu garderobu i aksesoare koje su mnogima nedostupne. Njeno ime je Larisa Mils.

Ona je žena koja ima okruglo 50. godina, a svojim stilom je zaludela žene koje prate i Instagram i TikTok.

Ona se čvrsto drži klasika, njen orman je mesto sa kojima mnoge od nas mogu lako da se poistovete, pa tako osim farmerica, nosi jednostavne predimenzinirane košulje, kardigane, ravnu obuću i brendove koji su svima ipak mnogo dostupniji.

Svaki svoj staajling upotpuni komadom nakita, satom i torbicom, a baš svaku njenu kombinaciju možemo vrlo lako iskopirati i učiniti je svojom.

Pogledaje neke od njenih najuspelijih stajlinga i obavezno je zapratite jer je žena zaista riznica inspiracije koja nam je ipak svako malo preko potrebna.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs