SAZNAJTE VIŠE

DETALJ KOJI OVOG PROLEĆA NOSE SVE TRENDSETERKE: Na haljini, cipelama, kupaćem kostimu, a izgleda VRHUNSKI

Cvet kao detalj je must have komad za kojim su poludele sve trendseterke. A kako i ne bi.

Moda
10:08h Autor:
DETALJ KOJI OVOG PROLEĆA NOSE SVE TRENDSETERKE: Na haljini, cipelama, kupaćem kostimu, a izgleda VRHUNSKI
Kako se nosi cvet kao modni detalj ovog proleća?, Foto: Profimedia

Dizajnerka Magda Butrum već nekoliko sezona vodi kada su trendovi u pitanju. Njeni heklani topovi i haljine nose sve najpoznatije modne influenserke i poznate dame.

Detalj koji je nekada davno proslavila Sara Džesika Parker u kultnoj seriji "Seks i grad" ona je vratila u novom ruhu i tako zavladala modnom scenom.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Predimenzionirani cvetovi kojima ukrašava već interesantne komade odeće koje pravi poput haljina, kupaćih kostima, topova, zauzeli su važno mesto u ormanima onih koje pomno prate nove modne trendove.

Proeće je definitvno vreme kada svoj garderober preipsitujemo, uklanjamo viškove, neke komade počinjemo da nosimo na drugačiji način, a detalj poput cveta bi definitivno mogao da se nađe kao detalj kojim će vaš svaki autfit dobiti ono nešto.

Oslobodite se jednostavnih kombinacija koje već godinama ne izlaze iz mode ili na već postojeće autfite okačite cvet koji će sigurno biti jednostavno naći u prodavnicama. A ako ih tu ne nađete, savetujemo vam da posetite one malo bolje opremljene pozamanterije koje takve detalje uvek imaju u ponudi, pa ih okačite na omiljeni top, kupaći kostim, na kaiš od sandale. Sjajno, zar ne?

Jedino što po svaku cenu treba izbeći jeste preterana šminka, pa je obavezno svedite na minimum. Jednostavan razdeljak na sredini ili niska punđa, malo rumenila, braon maskare i sjaj za usne i spremni ste za izlazak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs