pogledajte

JARKE BOJE, DETALJI KOJE SAMO ONA MOŽE DA PONESE: Kombinacija Olivere Balašević je za čistu peticu

O njenom stilu se raspreda godinama. Jedno je sigurno, ume da nas prijatno iznenadi.

Moda
Autor:
JARKE BOJE, DETALJI KOJE SAMO ONA MOŽE DA PONESE: Kombinacija Olivere Balašević je za čistu peticu
Olivera Balašević, Foto: Instagram / olivera.balasevic

Olivera Balašević nije obična žena. Svojim stilom koji odiše elgancijom i prefinošću oduševljava mnoge dane, a ono što najviše oduševljava je to što je uprkos gubitka svog životnog saputnika, uspela da vrati osmeh na lice, a u tome joj svakodnebno pomažu njeni unučići.

Pored toga što je nastavila da živi bez ljubavi svog života, Olivera nije prestala i da nosi ono što je čini ženom kakva jeste - ženom od stila.

Ona je nepresušna inspiracija mnogim damama čiji stajling gotovo uvek odiše elegancijom i glamurom, pa je tako i ovoga puta pokazala je kako treba da izgleda i da se obuče dama u zrelim godinama, posebno ako želi da privuče pažnju i da za modni izbor dobije samo reči hvale.

Jedna od njenih poslednjih objava na Instagramu je jedna kombinacija koja nam je skrenula pažnju. Olivera Balašević se slikala za ovu društvenu mrežu i tako podelila sa svojim obožavateljima i prijateljima jednu nesvakidašnju modnu kombinaciju.

Naime, povodom svetskog dana čitanja i pričanja bajki, Olivera je odlučila da se u istom maniru i obuče, pa je tako prošetala gradom u svim bojama koje je ima u svom garderoberu. Bordo suknju je uklopila uz svetlo braon džemper ispod kojeg se nazirala bela bluza sa crvenim detaljima, a uz sve to savršeno su se uklopile jarko crvene cipele.

Od detalja je ponela braon kožnu torbu, krznenu šubaru i svemu tome dodala bisernu ogrlicu. Međutim komad koji je najviše privukao pažnje, svakako je sako u intenzivnoj žutoj boji koji je posebnu čar dao čitavom Oljinom stajlingu, a i toj objavi je oktrila da on za nju ima i emocionalnu vrednost.

- I dalje oblačim onaj sako u kom sam umesto Olimpijskim stadionom, defilovala Cvijićevom ulicom sa Njim, sa Decom, sa Unukama, zagledana u pravcu kojim je otišao sigurna da će se vratiti po tragu reči složenim u stihove ostavljenim iza sebe - napisala je Olivera u svojoj objavi i pokazala da je njena tuga nemerljiva te da se sa gubitkom voljene osobe i dalje teško nosi i miri.

1 / 5 Foto: ATA Images / Antonio Ahel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs