monstruozno

MAJKA JE NA MONSTRUOZAN NAČIN UBILA 2 ĆERKE: Razlog je neverovatan, a njene poslednje reči lede krv u žilama

Kristi je majka iz Teksasa koja je ubila svoje rođene ćerke, kako bi se osvetila mužu koji je hteo da se razvede od nje.

Zanimljivosti
20:23h Autor:
MAJKA JE NA MONSTRUOZAN NAČIN UBILA 2 ĆERKE: Razlog je neverovatan, a njene poslednje reči lede krv u žilama
Majka ubila dve ćerke u Teksasu, Foto: Printscreen Facebook/Christy Byrd Sheats

Džejson i Kristi bili su jedan od najhramoniočnijih bračnih parova, koji su živeli u jednoj provinciji nadomak Teksasa. Ljudi su imali idiličnu sliku o njima, verujući da su normalna porodica. Međutim, u njihovoj kući stvari su funkcionisale drugačije.

Njih dvoje upoznali su se još kao srednjoškolci, ubrzo su se zaljubili jedno u drugo i uplovili u ljubavni odnos. Nakon Džejsonove mature, par se je svoju ljubav krunisao brakom.

Kristi
Kristifoto: Printscreen Facebook/Christy Byrd Sheats

Nedugo nakon venčanja, Kristi je ostala trudna, a 1994. godine na svet je donela devojčicu Tejlor. Četiri godine kasnije, par je dobio i drugu ćerku, Medison.

Njih dvoje imali su totalno različit pristup vaspitanju svoje dece. Dok je Džejson bio opušten, liberalan i prijateljski nastrojen prema svojim mezimicama, Kristi je bila veoma stroga.

Kristi sa ćerkom
Kristi sa ćerkomfoto: Printscreen Facebook/Christy Byrd Sheats

Naime, Kristi je imala potrebu da kontroliše svoje ukućane, što je vremenom počelo da stvara frustracije i probleme. Džejson joj je prigovarao da je previše stroga prema ćerkama, te da malo popusti.

Uprkos svemu, devojčice su odrasle u odgovorne i pametne devojke koje su se isticale scojim odličnim uspehom u školi. Obe su bile vredne i požrtvovane. Tejlor je radila kao dadilja, a Medison se bavila humanitarnim radom.

Tejlor je imala posebne reči za svoju majku, uprkos njenom strogom stavu.

"Draga mama, tvoja nesebičnost nema premca. Uvek stavljaš naše potrebe ispred svojih i podsećaš nas koliko si ponosna na nas. S tobom možemo pričati o svemu i uvek se možemo na tebe osloniti. Srećan ti majčin dan, volimo te najviše na svetu", napisala je Tejlor u svojoj objavi na Fejsu.

Nakon što je Kristi izgubila oca, 2012. godine počeli su ozbiljni problemi u porodici. Kristi je imala veoma blizak odnos sa njim, poveravajući mu svoje najdublje tajne. Od njeha, ona je u amanet dobila pištolj kalibra 38, što će se kasnije ispostaviti kobnim potezom.

Dva meseca nakon smrti dede, Kristi je izgubila i majku posle čega je postala histerična. Njeni mentalni problemi počeli su sve više da se ispoljavaju, a posledice toga najviše je osećala njena porodica.

U periodu od 2012. do 2016. godine policija je čak 13 puta dolazila u njihov dom da interveniše, a najčešće zbog galame, dok su tri puta bili zbog Kritinog pokušaja samoubistva.

Kristi je išla i na lečenje, bila je na lekovima, ali čini se da joj nije bilo pomoći. Postajala je sve agresivnija, što je ispoljavala i svojim objvama na društvenim mrežama. Činjenica da nije dobila dozvolu za nošenje poluautomatskog pištolja dodatno ju je uznemiravala.

Džejsn je polako počeo da gubi strpljenje, te shvatio da život pored nje nema smisla. Shvatio je da je sa njom ostajao samo zbog dece koja su već bila dovoljno velika. Medison je imala 17 godina i pohađala je gimnaziju, dok je Tejlor studirala medicinu. Tejlor je našla i dečka, kolegu sa faksa, za kojeg je trebala da se uda.

Kada je njihov otac slavio 45. rođendan, 2016. godine, obe devojke su bile u porodičnoj kući. Međutim, Kristi je sve upropastila kad je počela da histeriše i da brani ćerki da se viđa sa svojim verenikom. Džejson je pokušao da razgovara sa njom, te joj rekao da želi razvod. Međutim, iznenadio se njenom mirnom reakcijom, rekla je "Okupi devojke u dnevnom boravku, moramo razgovarati".

Džejson je mislio da želi da ih obavesti o njihovom razvodu, te da kao porodica porazgovaraju, međutim nije ni slutio šta će da se desi.

Otac je sa ćerkama čekao u dnevnom boravku, a onda se Kristi pojavila sa pištoljem u rukama. Uperila ga je u svoje najmilije, fiksirajući pogledom supruga. "Ti si me na ovo naterao!", rekla mu je ledenim glasom.

Tejlor je uspela krišom da uputi poziv ploiciji. Dok operater s druge strane žice ponavlja "Halo, halo", iz porodične kuće, kroz neartikulisane povike, dopire sledeći razgovor: "Molim te, molim te, nemoj… Potražićemo pomoć. Molim te, nemoj!", preklinjao je Džejson.

"Ne prilazi mi!", vikala je Kristi. "Molim te, ljubavi, nemoj nas upucati… Učiniću sve što želiš, sve, obećavam ti!", govorio je uplašeni otac. "Prekasno je!", odgovorila je Kristi, a onda se poziv prekinuo.

Druga ćerka uspela je ponovo da uspostavi kontakt sa policijom, gde su se čuli uznemirujući krici.

Međutim, policija je došla tek nakon trećeg poziva koji su uputile komšije koje su takođe bile u strahu za život. U trenutku kad se policija pojavila obe devojke bile su mrtve. Ubila ih je njihova rođena majka. Nakon što je pružala otpor policiji, ne želeći da se preda i preteći im pištoljem, i sama biva ubijena od strane policije.

Policajci su pokušali ispitati jedinog preživelog članaporodice, no Džejson je bio u tolikom šoku da nije mogao govoriti. Tek dva dana kasnije, u stanici, ispričao im je šta mu je supruga rekla nakon što mu je, na njegov rođendan, oduzela smisao života: "Učinila sam to da te kaznim", bila je zadnja rečenica koju mu je uputila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs