SA 18 GODINA POČELA JE DA SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE: Ivana potiče iz konzervativne porodice, a kod muškaraca voli jedno

Ivana Slavković je jedna od najpoznatijih srpskih glumica filmova za odrasle. Nedavno se vratila u rodnu Srbiju i tim povodom podelila zanimljivu fotku.

Zanimljivosti
17:26h Autor:
SA 18 GODINA POČELA JE DA SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE: Ivana potiče iz konzervativne porodice, a kod muškaraca voli jedno
Najpoznatija srpska glumica filmova za odrasle vratila se u Srbiju, Foto: Printscreen Instagram/cherryofficialkiss

Ivana Slavković važi za jednu od najpoznatijih srpskih zvezda filmova za odrasle, poznatija je kao Čeri Kis. Sarađuje sa najvećim producentskim kućama, pretežno u Americi kao i njen kolega koji važi za najpoznatijeg srpskog glumca iz ove branše.

Ivana često ističe kako potiče iz veoma konzervativne porodice, a njen otac je se odrekao kad je saznao čime se bavi. Inače, Ivana potiče iz sela Šarlinac koje se nalazi nadomak Niša.

U svet po*no industrije uplovila je još sa osamnaest godina, dok je karijeru započela u Budimpešti. Bila je učestnica i jednog domaćeg rijaliti programa, a još tada je htela da se poviče iz ovakve vrste posla.

Na svom prvom kastingu, koji je zabeležen video snimkom, Ivana je otkrila više o sebi, kao i o tome šta je motiviše da se bavi ovim poslom. Ispričala je da završava srednju medicinsku školu, te da ne želi da nastavi da se bavi medicinom.

"Na poslednjoj godini, kada sam konačno izgradila svoj karakter, shvatila sam da to nije za mene, jer ne volim da gledam krv. Nisam još uvek sigurna čime želim da se bavim. Pokušavam da nađem svoj put i želim da probam još neke stvari da bih bila sigurna", objasnila je ona.

Producent ju je upitao da li bi želela možda da pokazuje svoje telo, dok je ona potvrdno odgovorila i dodala da je to lak posao za devojke.

Na pitanje sa koliko godina je prvi put vodila ljubav, Ivana je dala jasan odgovor i istakla da nije imala mnogo iskustva po to pitanju.

"O, bože, zašto baš moram o tome da pričam. Je l baš moram to da kažem? Imala sam šesnaest godina. Nisam imala dobar osećaj prvi put, baš zbog toga se nerado sećam toga. Nije bilo baš nešto, pa ne volim da pričam o tome.", rekla je Ivana i dodala:

"Što se seksa tiče, nemam baš toliko isukstva da bih mogla da kažem šta najviše volim. Volim klasičan seks. Imala sam jednog dečka koji je imao malo veći stomak tako da misionarska poza nije bila izvodljiva. Uživala sam sa njim bez obzira na to, ali ne toliko koliko sam htela. Nije mi toliko bitan fizički izgled kod muškarca, bitnija mi je tehnika. Desilo mi se da budem sa prelepim dečkom – to je taj dečko s kojim sam prvi put vodila ljubav u životu. Stvarno je bilo lep, ali očajan ljubavnik. Zato mi je to prvo iskustvo tako loše. Super bi bilo da budem sa Bredom Pitom koji ima dobru tehniku", zaključila je ona.

Ivana iza sebe ima preko 50 snimljenih filmova za odrasle, a objasnila je i da je to posao kao i svaki drugi, te da su emocije potpuno isključene na setu.

"Ovaj posao je gluma bez trunke emocija. S obzirom da sam ja glumica, glumce smatram za moje kolege. To je i logično jer kada se upale kamere, reflektori, glumac igra ulogu, ma kakva da je ona. Moj momak je snimao sa mnom i jednom prilikom je prokomentarisao da me neizmerno voli, ali da se čudno osećao kada se sva ta tehnika uključila. Baš mi je rekao da nije imao osećaj nikakve bliskosti sa mnom i da je samo o kameri razmišljao. To i jeste tako. Na filmu se, normalno, sve to ne vidi", ispričala je ona u jednom intervjuu.

Ivana ovih dana boravi u svojoj rodnoj Srbiji, a tim povodom dodala je i zanimljivu fotku na svoj Instagram koji broji oko 129 hiljada pratilaca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs