OPTUŽEN ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM, KARIJERA MU JE PROPALA, PORODICA GA SE ODREKLA: Glumca su sada snašli JOŠ VEĆI JADI

Pored strašnih optužbi za kanibalizam i silovanje, glumac Armi Hamer (36) je optužen da duguje 67.000 dolara Amerika Ekspresu

Vip priča
Autor:
OPTUŽEN ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM, KARIJERA MU JE PROPALA, PORODICA GA SE ODREKLA: Glumca su sada snašli JOŠ VEĆI JADI
Armi Hamer, Foto: Profimedia

Glumac Armi Hamer (36) zaradio je novu tužbu, a ovog puta je to od Amerikan Ekspresa za neplaćeni račun u iznosu od 67.000 dolara.

Naime, neizmireni račun datira iz 2011. godine dok je bio u braku sa Elizabet Čambers, a od tada pa do danas se na njemu gomilao porez koji je sada stigao na naplatu. Priča se da će bivši glumac račun morati da isplati onaj momenat kada njegov razvod bude definitivan.

Ovo je samo jedna kap u moru kada je reč o svim skandalima koje prate ovog glumca sa bogatim pedigreom.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Ali da krenemo iz početka: Armi Hamer je bio perspektivan mladi glumac, dete iz bogate porodice naftnog tajkuna Armanda Hamera, a onda je 2021. godine do javnosti stiglo niz informacija o njegovoj sklonosti ka seksualnom zlostavljanju žena i kanibalizmu!

Odmah nakon tih optužbi Hamer je izbačen iz skoro svih filmskih projekata, što je rezultiralo njegovim bankrotom.

Pričalo se da glumac nije imao izbora, te da je morao da radi kao prodavac na Kajmanskim ostrvima.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Osim kolega, izgleda da je i porodica digla ruke do Armija, pa je on morao da radi bilo šta kako bi prehranio sebe i porodicu.

Hamer nikad nije negirao razne optužbe za zlostavljanje i kanibalizam, ali se 2021. godine prijavio u rehabilitacioni centar za lečenje zavisnosti od seksa i droge.

"Armi je čudovište. Mnogo je tih žena stupilo u kontakt s Elizabet (njegovom bivšom ženom) i premda to u početku nije želela sebi da prizna, sada zna da su žrtve govorile istinu. Armi je imao sasvim drugu stranu koje ona nije bila svesna. Da li se to događalo stalno ili ne, nije sigurna", izjavio je izvor za Dejli Mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs