ARMI HAMER

BIO JE NA VRHUNCU SLAVE KADA JE OTKRIVENA ISTINA O NJEGOVIM SEKSUALNIM APETITIMA: Ovako danas živi osramoćeni glumac

Armi Hamer ostao je bez dinara pa je prisiljen da radi kao iznajmljivač soba u jednom odmaralištu na Kajmanskom ostrvu.

Vip priča
Autor:
BIO JE NA VRHUNCU SLAVE KADA JE OTKRIVENA ISTINA O NJEGOVIM SEKSUALNIM APETITIMA: Ovako danas živi osramoćeni glumac
Armi Hamer, Foto: Profimedia

Blizak izvor glumca je za Varajeti otkrio da 35-godišnji glumac radi u kancelariji jer nije imao drugog izbora.

"On potpuno švorc i pokušava da ispuni dane i da zaradi novac kako bi izdržavao svoju porodicu", otkrio je izvor, ali i dodao da je Armi prethodno upravljao stambenim kompleksom na Kajmanskim ostrvima, gde trenutno živi kako bi ostao u blizini svoje dvoje dece 7-godišnje ćerke Harper i 5-godišnjeg sina Forda koje ima s bivšom suprugom Elizabet Čambers.

Armi Harmer
foto: Profimedia

Nakon prošlogodišnjih optužbi za seksualno zlostavljanje više žena, Armiju je uskraćen novac njegove prebogate porodice pa je iz tog razloga prisiljen da radi. Naime, glumac je praunuk naftnog tajkuna Armanda Hamera, a upravo će navodni zločini i skandali koji uključuju generacije bogate porodice biti predmet zločinačkog specijala "House Of Hammer", a emisija će se baviti skandalima kroz pet generacija.

Nagađanja su počela nakon što je na Tviteru objavljena slika pamfleta iz Moritovog odmarališta, na kojem je glumac prikazan kao hotelski vratar. Međutim, advokat Endrju Bretler je za magazin Varajeti izjavio kako je reč o šali glumčevih prijatelja iz hotela, u kojem on živi već više od godinu dana.

Armi Harmer
foto: Profimedia

"Roditelji moje prijateljice otišli su na odmor na Kajmansko ostrvo, a Armi Hamer im je bio vratar", pisalo je u tvitu koji je u međuvremenu obrisan s društvenih mreža. Pamflet s njegovom fotografijom sadržavao je kupone za popust i reklamirao da će Armi odvesti goste na plivanje s divljim kornjačama i uputiti ih na najbolja mesta za ronjenje.

Armi se inače našao usred ogromnog skandala nakon što su na društvenim mrežama procurile njegove šokantne i sablasne poruke koje je slao svojim navodnim žrtvama, a koje su one odlučile da plasiraju u javnost.

Armi Harmer
foto: Profimedia

Poruke koje je navodno slao objavljene su na Instagram profilu naziva House of Effie, a sadrže njegove uznemirujuće želje o odsecanju nožnog prsta, poruke o silovanju i kanibalizmu. Navodi se da su poruke slate u razdoblju između 2016. i 2020. godine.

"Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posedovat ću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje telo. Želiš li da dođeš i da postaneš moje vlasništvo sve do trenutka smrti? Ako poželiš, odseći ću ti jedan od nožnih prstiju i čuvati ga u džepu, tako da si uvek sa mnom. Ja sam stopostotni kanibal i želim te pojesti. Nikad to ranije nisam priznao. Moram da pijem tvoju krv", samo je deo sablasnih poruka.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bliski prijatelj njegove bivše žene Elizabet kaže da je ona bila šokirana zbog svega, a sudeći prema svemu, poruke je slao još dok je bio u braku s njom. Bivši supružnici razveli su se u julu prošle godine nakon što ju je prevario s kolegicom Lili Džejms.

"Arm je čudovište. Mnogo je tih žena stupilo u kontakt s Elizabet i premda to u početku nije želela sebi da prizna, sada zna da su žrtve govorile istinu. Armi je imao sasvim drugu stranu koje ona nije bila svesna. Da li se to događalo stalno ili ne, nije sigurna", izjavio je izvor za Dejli Mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs