ZALJUBLJENI ROMANTIK

DAO OBEĆANJE SUPRUZI DA NEĆE POLJUBITI NI JEDNU DRUGU - TO GA JE KOŠTALO MILION DOLARA: "Ove usne su samo za jednu ženu"

Glumac Nil Makdona ima jedno pravilo - bez ljubljenja na setu i to znaju svi iz filmske industrije

Vip priča
Autor:
DAO OBEĆANJE SUPRUZI DA NEĆE POLJUBITI NI JEDNU DRUGU - TO GA JE KOŠTALO MILION DOLARA: "Ove usne su samo za jednu ženu"
Foto: Profimedia

Američki glumac Nil Makdona imao je vrlo zanimljiv životni put. Postao je veoma slavan, ali ga to nije promenilo. Glumac je tradicionalan čovek, ponosi se porodicom iz koje je potekao i trudi se da svojoj deci prenese iste porodične vrednosti koje su se gajile u njegovoj porodici.

Njegov otac upoznao je njegovu majku dok je radio u lokalnoj firmi "Ford". Kasnije se počeo baviti nekretninama i kupio mali hotel, gde je Nil odrastao. Nilov otac usadio mu je časnu radnu etiku i rekao mu: "Ako marljivo radiš, postići ćeš ogroman uspeh".

Nil Makdona
foto: Shutterstock

Kao najmlađem od šestoro dece, uvek mu je bio užitak zabavljati svoju stariju braću i sestre. Rekao je: “Bio sam školski šaljivdžija i centar pažnje”. Zbog svoje disleksije bio je loš u matematici i čitanju, ali je bio fantastičan u zabavljanju drugih.

Nakon srednje škole, upisao je fakultet i stekao diplomu likovnog umetnika, 1988. godine. Ubrzo se odlučio za glumu.

1991. godine osvaja nagradu za najboljeg glumca, za ulogu u "Away Alone". Njegov prvi film Darkmen prikazan je 1990. godine. Proslavio se u mnogobrojnim poznatim filmovima i srijama.

Ono što je zanimljivo jeste da je dobio pozitivne povratne informacije o svom poznatom liku, negativcu Damienu Darku, iz serije Arrow gde je glumio lika koji ima mistične moći.

Nil Makdona
foto: Shutterstock

Pre nego što je upoznao suprugu, Nil je nameravao prekinuti Holivudsku karijeru. Planirao je da se vrati u svoje rodno mesto, zaposli se u motelu svojih roditelja i bude deo narodnog pozorišta. Zatim ga je nazvao Stiven Spilberg nudeći audiciju za ulogu u seriji Braća po oružju i igra je počela.

Upoznavanjem supruge Ruv njegov život postaje bajka

2000. upoznaje ljubav svog života. Prema njegovim rečima, ljubav se desila na prvi pogled.

Nil Makdona
foto: Shutterstock

Kad ju je prvi put video, prokomentarisao je: “Visoka si.” U vreme kada su se upoznali on se već viđao sa drugom devojkom, koju je tada pozvao i rekao joj: “Žao mi je, ali između nas više neće ići. Upravo sam upoznao ženu kojom ću se oženiti.”

Ruv i Nil ubrzo su se venčali, 3 godine nakon prvog susreta, 2003. godine.

Svojim čestim objavama na Instagramu glumac pokazuje da ljubav još uvek traje. Na njihovu 13. godišnjicu braka objavio je ljupku poruku da je oženio svoju najbolju prijateljicu, ljubav i životnu partnerku.

Makdonini iza sebe imaju 19 godina braka, u kom su dobili 2 dečaka i 3 devojčice.

Zbog ljubavi prema supruzi, odbijao je da igra uloge u kojima bi trebao da se ljubi

Dakle, na putu da postane glumac, jasno je dao do znanja da mu je vera na prvom mestu. Zapravo, u svojoj 30-godišnjoj karijeri nikada nije napravio nijednu neprikladnu scenu. Čak i nakon toliko dugog braka, otac 5 dece i dalje voli svoju ženu više od bilo koga drugog. Rekao je: “Neću poljubiti nijednu drugu ženu jer su ove usne samo za jednu ženu.”

Makdona je otkrio da ga je njegova politika “bez ljubavnih scena” koštala uloge u ABC-jevoj emisiji Scoundrels 2010. Rekao je “ne” snimanju živahnih scena s glumicom Virdžinijom Madsen jer je bio veran svojoj ženi. Spekulisalo se da ga je ovaj potez koštao milion dolara.

Bio je šokiran i za njega je to bila užasna situacija. Nakon toga ga više niko ne bi angažovao jer ne bi pristao igrati u ovakvim scenama.

Glumac je znao je da je doneo pravu odluku verujući u sebe i svoju ženu, ženu u koju se zaljubio na prvi pogled. Rekao je: “Najsrećniji sam čovek zato što imam ovakvu partnerku i petoro dece.”

Nil je možda imao teških trenutaka, ali od tada je njegova karijera bila fenomenalna. Iako možda mnogi ne znaju njegovo ime, lice im je jako poznato.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs