od trnja do zvezda

OPROSTILA MU SE*S AFERE, SNIMAK KOJI JE ISPLIVAO PRATIĆE GA DO KRAJA ŽIVOTA: Ljubavni život opasnog momka

Pored raznih skandala koji ga prate, MMA borac, Konor Mekgregor ima bezuslovnu podršku svoje izabranice

Vip priča
09:17h Autor:
OPROSTILA MU SE*S AFERE, SNIMAK KOJI JE ISPLIVAO PRATIĆE GA DO KRAJA ŽIVOTA: Ljubavni život opasnog momka
Foto: Shutterstock

Poznati MMA borac, Konor Mekregor danas slavi 34. rođendan.

Zbog svog specifičnog nastupa, stava i stila, publika ga posebno obožava.

Njegova najveća podrška u toku karijere bila je njegova verenica Di Devlin, sa kojom je u vezi od 2008. godine.

"Moja devojka je tu od samog početka. Pomagala mi je tokom cele karijere. Da nije bilo nje, verovatno ne bih bio tu gde sam danas" - Rekao je Konor jednim prilikom.

Par se upoznao dok je MMA borac imao 19 godina. Upoznali su se u noćnom klubu. "Zamolio sam je da dođe i tako smo počeli razgovarati, činila se fino, a ja volim dobre devojke" - ispričao je. Njegova devojka je takođe bila oduševljena susretom, rekavši da je bila reč o automatskoj privlačnosti.

Njih dvoje sada žive luksuzan život iz snova kakav bi mnogi poželeli. Međutim, malo ko zna kroz kakav životni put su njih dvoje prošli da bi danas bili tu gde jesu. Naime, živeli su u iznajmljenom stanu, dok je Konor radio kao vodoinstalater i borac u kavezima.

"Živeli smo nekoliko kilometara od Dablina kao podstanari, a stanarinu smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost. Dane sam provodio u teretani radeći na svojim veštinama, a ona bi mi kuvala obroke pune kalorija i proteina kakvi su mi bili potrebni. Priuštila mi ih je na skroman način, no uvek je sve bilo kako treba", - Ispričao je Mekgregor, te dodao:

"Moja devojka je tu od samog početka. Pomagala mi je tokom cele karijere. Da nije bilo nje, verovatno ne bih bio tu gde sam danas".

Njihov odnos nisu uspeli da poljuljaju ni silni skandali koji su pratili slavnog MMA borca.

Jedan od tih skandala bio je i snimak, koji je neka devojka objavila. Naime, devojka je snimila Mekgregora dok spava u krevetu, insinuirajući da su bili intimni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs