LJUBAVNI JADI

MORALA SAM DA SE PRESELIM ČAK I U DRUGI GRAD: Ana de Armas otkrila PRAVE RAZLOGE raskida sa Ben Aflekom (FOTO)

Ana De Armas, otkriva razloge raskida sa Ben Aflekom.

Celebrities
19:40h Autor:
MORALA SAM DA SE PRESELIM ČAK I U DRUGI GRAD: Ana de Armas otkrila PRAVE RAZLOGE raskida sa Ben Aflekom (FOTO)
Ana De Armas i Ben Aflek, Foto: Profimedia/editorial images

Ana De Armas (34), uživa u životu u Nju Jorku. Ali razlog zbog kojeg je pobegla u Veliku jabuku iz Los Anđelesa daleko od glamuroznog života. Glumica je nedavno priznala da su posledice njenog preseljenja raskida sa Ben Aflekom postale toliko "užasne", da je na kraju donela odluku da se preseli.

Ana De Armas i Ben Aflek
foto: Profimedia/editorial images

U Avganistanskom izdanju magazina, Ana je otvorila svoj put širom zemlje da bi počela iznova u drugom gradu bez stalnog medijskog nadzora vezano za njenu bivšu vezu.

"To je jedan od razloga zašto sam napustila Los Anđeles. Teško sam podnela raskid, ovo nije mesto za mene. Sve to je postalo previše za mene. Nema bekstva, nema izlaza... To je uvek osećaj nečeg što nemaš, nešto nedostaje.

Glumica je izlazila sa Benom tokom pandemije koronavirusa. Njih dvoje su se upoznali dok su radili na Dip Votru, i odmah su stupili u vezu. Partnerstvo koje je preraslo u vezu, koja je trajala više od godinu dana. Dok je KOVID-19 besneo, par je ostao u karantinu zajedno, često napuštajući kuću da bi popili kafu ili prošetali svoje pse - o čemu su mediji neumorno izveštavali, i pre i posle raskida.

1 / 5 Foto: Profimedia/editorial images

Sada, Ana provodi vreme u Nju Jorku sa dečkom i izvršnim direktorom Tindera, Polom Bukadakasiom. Iako je par primećen i fotografisan kako provode vreme zajedno, oni žive mnogo mirnije i ne žele da privlače pažnju.

Odkako su se Ana i Ben rastali 2021. godine, Ben je takođe krenuo dalje i obnovio svoju romansu sa Dženifer Lopez. Par je najavio svoju drugu svadbu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs