ljubavni život džej lo

SVI MUŽEVI DŽENIFER LOPEZ PRE BENA AFLEKA: Prvi je bio konobar, a zbog jedne stvari ga je tužila ga posle razvođa

Slavna holivudska glumica i pevačica Dženifer Lopez oduvek je intrigirala javnost svojim ljubavnim vezama i brakovima. Benu Afleku izgovorila je sudbonosno "da" nakon 20 godina od odlaganja venčanja.

Celebrities
19:50h Autor:
SVI MUŽEVI DŽENIFER LOPEZ PRE BENA AFLEKA: Prvi je bio konobar, a zbog jedne stvari ga je tužila ga posle razvođa
Svi muževi Dženifer lopez, Foto: Profimedia

Svetom je odjeknula vest da su se atino diva Dženifer Lopez (52) i holivudski glumac Ben Aflek (49) venčali su ovog vikenda u Las Vegasu u potpunoj tajnosti. Kako su preneli svetski mediji, ceremonija se održala u okrugu Klark, Nevada tri meseca nakon veridbe.

Stoga, odlučili smo da se osvrnemo na prethodne brakove Džej Lo i podsetimo se sa kim je sve stala na ludi kamen pre Bena Afleka.

Ođani Noa

Prvi muž slavne glumice i pevačice slabo je poznat javnosti. kubanac Ođani Noa je Kubanac u vreme kada je u Majamiju upoznao Džej Lo radio je kao konobar u restoranu Glorije Estefan. Latino diva pala je na njegov šarm i posle samo nekoliko meseci veze venčali su se 22. februara 1997. godine.

Međutim, posle samo godinu dana brak je pukao.

1 / 5 Foto: Profimedia

Nakon razvoda Ođani je pokušao da napravi filmsku karijeru , pojavio se u nekoliko filmova i radio je kao producent. Planirao je da objavi knjigu o braku sa Dženifer Lopez, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri.

Kris Džad

Plesača i koreografa Krisa Džada upoznala je Španiji 2000. kada je on bio angažovan da režira njen spot za pesmu "Love Don' t Cost a Thing".

Hemija je bila velika i par se zaljubio, a stali su na ludi kamen 2001. godine

.

Kada je Dženifer ušla, rukovao sam se sa njom i nekako se pogledamo – i u mojoj glavi, pomislim: 'O moj Bože, oženiću se ovom ženom'", otkrio je Kris u 2013. gostujući kod Opre Vinfri.

- Kad god bismo napustili neko mesto, odlazili bismo odvojeno. Pretpostavljam da sam se prvi put upoznao sa njom kada smo bili na dodeli Oskara. To je bila luda kuća. Nikada nisam video toliko ljudi koncentrisanih na jednom mestu, posebno kamera. Znao sam da je ona tu da radi posao, pa sam bio samo onaj tip koji je bio tu uz nju."

Dženifer lOpez i Kris Džad
foto: Profimedia

Međuti, i ovaj brak se završio. Džej Lo je podnela zahtev za razvod u julu 2002. godine, devet meseci nakon venčanja.

Iako je Krisov otac 2002. dao intervju gde je okrivio Bena Afleka, Kris je bio spreman da prošlost ostavi iza.

- Tokom vremena kada smo bili razdvojeni i prolazili kroz razvod, dobijao sam mnogo poziva za intervju, i naravno, svi žele da znaju prljavštinu o vašem braku i šta je pošlo po zlu. A ja to nikada nisam želeo da uradim jer se to nikoga ne tiče, rekao je Džad.

Dženifer i kris Džad
foto: Profimedia

Mark Entoni

Treći suprug je bio kolega pevač Mark Entoni koji važi za veliku latino zvezdu.

Džej Lo i Mark su navodno počeli romansu u septembru 2003, ubrzo nakon što su Džej Lo i Ben Aflek objavili da odlažu venčanje. Godinama pre toga bili su prijatelji.

U junu 2004. se udala za Marka Entonija na maloj ceremoniji na kojoj je bilo samo 30 gostiju.

U svojoj knjizi, "Prava ljubav", rekla je da je Ben bio njeno "prvo pravo slomljeno srce" i da se Mark pojavio u savršenom trenutku.

1 / 5 Foto: Profimedia

22. februara 2008. dočekali dobili su blizance Emu i Maksa.

Osim toga, kako je Džej Lo rekla 2013., brak sa Markom je podigao njeno samopouzdanje.

- Najveća nesigurnost koju sam imala bilo je moje pevanje. Iako sam prodala 70 miliona ploča, postojao je osećaj kao da nisam dobra u ovome. I dok sam bila udata za Marka, pomogao mi je da prebolim to. Stalno mi je govorio: 'Ti si jedina koja se koči da ne postigneš svoj puni potencijal kao pevačica. Moraš to pustiti.'

Ali, kraj ljubavi je stigao.

- Odlučili smo da prekinemo naš brak. Ovo je bila veoma teška odluka. Došli smo do prijateljskih zaključaka o svim pitanjima. Ovo je bolno vreme za sve uključene, i mi cenimo poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku, objavili su 2011. godine.

Ostali su u odličnim odnosima i zajedno odgajaju decu, a jedno o drugom u štampi pričaju najlepše.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs