NI ONA NIJE SAVRŠENA

SLIKE DŽENIFER LOPEZ BEZ TRUNKE ŠMINKE I FOTOŠOPA OTKRIVAJU KAKO ZAISTA IZGLEDA: Godine su ipak ostavile neizbrisiv trag

Čini nam se da je sređena 24h dnevno, a zapravo ova veoma često šeta ulicama bez trunke šminke!

Nega
22:51h Autor:
SLIKE DŽENIFER LOPEZ BEZ TRUNKE ŠMINKE I FOTOŠOPA OTKRIVAJU KAKO ZAISTA IZGLEDA: Godine su ipak ostavile neizbrisiv trag
Foto: Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta, prema mišljenju mnogih, u šestoj deceniji života izgleda kao da ima, bar, 20 godina manje! Mnogi misle da su slike Dženifer Lopez fotošopirane u ogromnoj meri, međutim, nedavo objavljenim fotografijama je te navode poptuno demantovala! Sa ponosom je pokazala i tragove koje je vreme ostavilo na njenom licu.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Te borice joj uopšte ne smetaju, a njenom sjajnom izgledu, svakako je doprinela i obnovljena ljubav sa glumcem Ben Aflekom. Oboje se ponašaju, a čini se, i osećaju kao tinejdžeri. Par se već mesecima ne odvaja jedno od drugog, a znatiželjni pogledi i fotografi im ne smetaju ni prilikom razmenjivanja nežnosti.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kako se Dženifer ponovo našla u centru pažnje javnosti, isplivale su i brojne njene fotografije bez šminke, filtera i fotošopa. Uverite se kako ova latino diva izgleda u skroz prirodnom izdanju:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs