njena energija joj sve olakšava!

TRENER DŽENIFER LOPEZ OTKRIO TAJNU NJENOG SAVRŠENOG IZGLEDA: Ovu namirnicu nikada ne konzumira, a ovako kombinuje vežbe!

Ponosno, savršenog izgleda i sa puno stila gazi šestu deceniju!

Fitnes & Nutricija
14:26h Autor:
TRENER DŽENIFER LOPEZ OTKRIO TAJNU NJENOG SAVRŠENOG IZGLEDA: Ovu namirnicu nikada ne konzumira, a ovako kombinuje vežbe!
Foto: Profimedia

Mnogi se pitaju kako polazi sa rukom Dženifer Lopez da ima tako vitku liniju, a ima 52. godine! Njoj je telo izvajano, a svaki mišić zategnut, o njenim oblinama sanjaju mnoge žene. Ono što je presudno za njen izgled je redovan trening, ali i način ishrane.

Upravo je njen lični trener otkrio kako poznata pevačica trenira! Pohvalio njen fokus i volju da redovno vežba što je ujedno i najbintija stvar kada želite da transformišete svoje telo.

- Kombinujemo kardio vežbe, vežbe za celo telo, kao i posebne vežbe za donji deo tela. Sve te vežbe su vrlo inzenzivne i ona ih shvata jako ozbiljno, što je uzbudljivo za nekoga poput mene - ispričao je David.

Istakao je da joj njena energična priroda olakšava vezbanje. Ali, da to nije jedini segment života, zbog kojeg izgleda bolje nego ikada.

Naime, Dženi vrlo vodi računa o svojoj rutini i stilu života van teretane.Vodi računa šta jede, koliko spava i pokušava da stresne situacije da svede na minimum.

Latino diva je poznata po gotovo vojničkom režimu ishrane. Ima veoma čvrst karakter, pa tako neke nemirnice skoro nikad ne konzumira.

Najviše jede lisnato zeleno povrće, pogotovo brokoli, dok od ugljenih hidrata konzumira samo ovsene pahuljice, smeđi pirinač, kinou i krompir.

U njenom jelovniku su neizostavni proteini, koje dobija iz mesa i ribe pripremljenih na nemastan način, dok voće i povrće najčešće konzumira sirovo. Kafu pije isključivo bez kofeina.

Vlasnica velikih svetski hitova nikada ne konzumir alkohol, jer je dokazano da ubrzava starenje!

Izbegava unos rafinisanih šećera, ali je nedavno istakla da jedino ne može da odoli maminoj čokoladnoj torti. Takođe, pije dve lite vode na dan i spava najmanje osam sati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs