Nesvakidašnja ljubavna priča!

NEDAVNO UŽIVALI U LJUBAVI NA SANTORINIJU: A nećete verovati kako se Ivan Bosiljčić zaljubio u Jelenu Tomašević! (FOTO)

Vole se kao prvog dana!

Vip priča
Autor:
NEDAVNO UŽIVALI U LJUBAVI NA SANTORINIJU: A nećete verovati kako se Ivan Bosiljčić zaljubio u Jelenu Tomašević! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Jedan od naših najpoželjnijih i najuspešnijih glumaca Ivan Bosiljčić i vlasnica raskošnog glasa Jelena Tomašević užuvaju u ljubavi skoro 15 godina! Bez dileme, jedan su od najskladnijih bračnih parova na našoj javnoj sceni, čija je ljubva, čini se, svakim danom sve veća. Ali, ono što je veoma interesantno jeste kako je njihova priča, zapravo, počela!

Njih dvoje su nedavno uživali na Santoriniju, gde je Ivan snimao novu film, a njihove slike sa tog mesta govore sve o njihovom odnosu! Jelena je u jednoj objavi na svom Instagram profilu i istakla koliko je ponosna na svog supruga.

- Ponosna na mog Ivana. Ekipa filma "Senoviti Mediteran", reditelja Ivana Jovića, je uspešno završila snimanje na Santoriniju! Imala sam priliku da vidim nekoliko predivnih kadrova i jedva čekam da vidim ceo film - naglasila je pevačica.

Čim je ugledao, zaljubio se u nju

Naime, iako njihova ljubavna priča počinje 2008. godine, Bosiljčić je jednom ispričao da se on zaljubio u Jelenu, čim je prvi put ugledao na na televizijskom ekranu. Uvek podvlači da se tog trenutka i danas seća.

– Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. "Jutro" 2005. godine – napisao je pre nekoliko godina na svom profilu, prisećajući se Jeleninog nastupa na Beoviziji s pesmom "Jutro".

Otkrila ih romantična šetnja

Otkako su otpočeli vezu, trudili su se da svoju privatnost skrivaju od očiju javnosti, a jedno vreme su i krili da su zajedno. Međutim, dok su bili u romanitčnoj šetnji na crnogorskom primoriju, pripadnici sedme sile su ih primetili i tada je ceo Balkan bio oduševljen saznanjem da su se zaljubili jedno u drugo.

Vest da su ubrzo raskinuli sve je šokirala, a nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše ove navode. Na neki način, to je potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata.

A Ivan se samo jednom oglasio na ovu temu:

– Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam.

Pomirenje i neobična veridba

Da je njhova ljubav zaista prava, pokazuje činjenica da su se posle godinu dana, ipak, pomirili, a potom i verili u Londonu. Tada, čak, ni najbliži nisu znali da su obnovili vezu.

Kako je glumac jednom priliom otkrio, za njenu ruku nije morao da pita Jelenine roditelje, već malu bratanicu.

– Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke. Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač – prisetio se Ivan.

Venčanje obeležio zanimljiv dogovor

Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Kako se tada pisalo, kako je Ivan iz Užica, a Jelena iz Negotina, odluka je bila da se u crkvi venčaju u Gornjem Milanovcu – tačno na pola puta!

Već sledeće godine, na svet je stigla njihova ćerkica Nina, koja je, kako oboje ističu, centar njihovog sveta.

Ovaj par godinama odoleva brojnim preprekama i izazovima. Ivan je, i pored brojnih poslovnih obaveza i Ivanovog rada u Rusiji, ostao veoma posvećen porodici i zaljubljen do ušiju.

Ne kriju da bi voleli da se ponovo ostvare u ulozi roditelja. A jedna od želja, koju bi voleli da ostvare u budućnosti je, da se presele u selo i pokrenu proizvodnju neki organskih dobara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs