javne ličnosti čestitale praznik i pokazale raskošne kuće

SLAVLJE USKRSA U DOMOVIMA POZNATIH: Karleuša šokirala svojim izgledom, evo ko je imao najoriginalniju dekoraciju! (FOTO)

Zavirite u domove javnih ličnosti u pogledajte kako su ukrasili svoje domove povodom Uskrsa!

Vip priča
16:16h Autor:
SLAVLJE USKRSA U DOMOVIMA POZNATIH: Karleuša šokirala svojim izgledom, evo ko je imao najoriginalniju dekoraciju! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Poznati su svoje kuće povodom Uskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika, pretvorili u prave bajke! Pazilo se na svaki detalj oko dekorisanja doma.

Dok su se jedni odlučili za raskoš, drugi su istakli jednostavnost. Mnogi su se juče oglasili na svojim profilima na društvenim mrežama, a komentari oduševljenih fanova su se samo nizali.

Neko ko za svaki praznik savršeno dekoriše svoju kuću jeste pevačica Seka Aleksić. Takođe, poznata je po tome da je veliki vernik, pa tako izuzetno poštuje i sve običaje.

I jedna od naših najvećih muzičkih zvezda Dragana Mirković potrudila se da njen dom izgledao kao iz snova.

- Srećan Uskrs svim vernicima! Mir , radost i zdravlje od srca želim! Voli vas vasa DM - poručila je Dragana.

Milica Pavlović, koja je nedavno objavila i novi album "Posesivna", napravila je poseban set fotografija.

- Hristos voskrese, dobri ljudi! Srećan, nasmejan, okruzen najmilijima i uz dobru pesmu i mnogo ljubavi, želim vam proveden današnji dan - napisala je Milica na svom profilu.

I Svetlana Ceca Ražnatović je vodila računa o svakom detalju, kada je dekoracija kuće u pitanju.

A za potrebe snimanja jedne uskršnje emisije, pokazala je kako izgleda njena raskošna trpeza.

Iako ističe da je ateista, pevačica Jelena Karleuša kaže da proslavlja praznike zbog ćerki Atine i Nike. Ono što je posebno privuklo pažnju njenih obožavalaca jeste veoma zanimljiva torta.

A u izrazito izazovnom izdanju imala je poruku za sve njene pratioce:

- Za ovaj Uskrs pokažite milost prema životinjama, pogotovo ako za sebe tvrdite da ste vernici, da ste dobri ljudi i da volite životinje! U ime Boga u kog verujete ne sme ništa da se ubije. Vera je ljubav, vera je milost i praštanje, vera je nova nada, A NE UBIJENA ŽIVOTINJA U TANJIRU. Na ovoj planeti koja god sila da ju je napravila, svi imaju pravo na život - naglasila je Karleuša na Instagramu.

Pevačica Nikolina Kovač uvek podvlači da je ljubav ono što je pokreće u životu, a nju je poželela i svojim pratiocima.

- Neka današnji praznik unese mir, radost i blagostanje u vasa srca i u vase domove! Hristos Vaskrse svim ljudima sirom svijeta koji proslavljaju ovaj najradosniji hrišćanski praznik!

A najoriginalniju uskršnju čestitku imala je Marija Šerifović! Naime, ona je poželela svima srećan praznik, pozirajući pored novogodšnje jelke. A tom prilikom je predstvaila i novog člana porodice.

- Dragi i dobri ljudi, Hristos Voskrese! Budite hrabri, pošteni, vredni, mudri i praštajte. Dom Šerifovića je od danas bogatiji za još jednog člana. Zove se ZEK. Kazu da ova životinja označava zoru, stvaranje, novi početak, rađanje života, dugovečnost i sreću. Neka tako i bude. Zivi bili - zaključila je Marija.

I glumica Lidija Vukićević je oduševila svoje pratioce uskršnjom dekoracijom! Uvek se trudi da njen stan izgleda kao iz najpoznatijih časopisa za uređenje doma, a i ovoga puta joj je to pošlo za rukom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs