SKANDAL ZA SKANDALOM!

OVO SU NAJGORE SVAĐE NA ESTRADI SVIH VREMENA: Javne prozivke, sud, zabrane, izdaje, pa čak, i TUČE!

Estradno nebo nikada nije mirno, ali ovi sukobi su, definitivno, bili najzapaženiji!

Vip priča
10:00h Autor:
OVO SU NAJGORE SVAĐE NA ESTRADI SVIH VREMENA: Javne prozivke, sud, zabrane, izdaje, pa čak, i TUČE!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Odnos brojnih pevača i pevačica intrigira javnost već godinama. Neki su uspeli da prevaziđu sukobe, dok su drugi stigli čak i do suda! A mi smo izdvojili one najpoznatije! Neke svađe, verovali ili ne, traju decenijama!

Evo koje su najpoznatije!

Ceca i Dagana Mirković

Sve je počelo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i njegovom misijom da od svoje tadašnje devojke napravi najveću srpsku zvezdu, rekao je za „ Alo!“ izvor koji je devedesetih godina bio odlično upućen u dešavanja na srpskoj estradi. A kako se navodi, glavna rivalka Ceci u to vreme bila je Dragana. Tako su na estradnoj sceni počele da kruže priče, kako mediji, po Arkanovom naređenju, sve više izbegavaju "Luče iz Kasidola", kako bi Ceca izbila u prvi plan. Čak se smatralo da su i neke nagrada na festivalima i muzičkim takmičenjima unapred rezervisane.

Ceca Ražnatović
foto: ATAImages

Međutim, Dragana nije verovala u te priče, a koliko nije sujetna pokazala je kada je pozvala Cecu da gostuje kod nje na televiziji u momentu zabrane na TV "Pink".

Ali, ispostavilo se da između ove dve velike zvezde, ipak, vlada tenzija. Naime, one su pre nekoliko godina zajedno radile na novogodišnjem programu Radio televizije Srbije i istog dana su imale snimanje. Niko nije očekivao da će pri samom pozdravljanju doći do porvokacija između pevačica, a one su na ovu temu imale potpuno različite komentare.

Mina Kostić i Indira Aradinović Indi

Fizički obračun dve folkerke je godinama bio jedan od najgledanijih video klipova. Ove dve pevačice su u različito vreme bile sa biznismenom Tiosavom Sretenovićem Tikom, te se pretpostavljalo da je on jabuka razdora.

Zorica Brunclik i Miloš Bojanić

Još jedan u nizu rijaliti sukoba koji je završio na sudu, a Bojanić je je tužio Zoricu Brunclik jer ga je nazvala „pedofilom, lažovom i trulom prostatom“ i uz to ga pljunula u lice. Zorica se rasplakala na suđenju, dok je Miloš odbijao da priča o svemu, navodeći da je incident daleko iza njih.

Zorica Brunclik
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić

I ovaj žestoki sukob na našoj listi uzrokovan je ljubomorom i povređenom ženskom sujetom. Veliko prijateljstvo učesnica prvih "Zvezda Granda" puklo je zbog toga što je, kako su pisali mediji, Ćukteraš bacila oko na tadašnjeg dečka Tanje Savić. Ipak, njih dve su pre nekoliko godina uspele da izglade nesuglasice jer su, kako same tvrde, postale zrelije osobe kad su postale majke.

Aca Lukas i Željko Šašić

Što se tiče najdužih sukoba na estradi, nemoguće je zaobići Acu Lukasa i Željka Šašića, budući da su oba pevača rado i često komentarisali životne odluke onog drugog, što na pompezan, što na duhovit način. Razlog sukoba u ovom slučaju bila je žena, ali Vuksanović i Šašić nisu zakopali ratne sekire ni nakon što se Sonja razvela i od Lukasa. Štaviše, to je poslužilo i jednom i drugom kao povod za novi arsenal prozivki i uvreda.

Aca Lukas
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik

Zorica se još jednom našla na našoj listi, ali ovog puta ne zbog najburnije svađe na estradi, nego zbog najduže. Ona i Vesna nisu govorile 29 godina, jer je Brunclik preotela Miroljuba Aranđelovića Kemiša od Vesne Zmijanac, a posle decenija uvreda dve pevačice su javno pružile ruku pomirenja na Zoričinom koncertu 2014. u Areni, kada su se pojavile zajedno na sceni.

Jelena Karleuša i Ceca

Jedino ovaj sukob pretenduje da bude duži! Naime, Rat sa Cecom traje decenijama i to je ubedljivo estradno neprijateljstvo, koje i dalje intigira javnost, ali i sud. Osim na sudu, rat se vodi i na društvenim mrežama, a sudeći po komentarima u medijima kraj se ne nazire.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram / karleusastar

Seka Aleksić i Dara Bubamara

Preko medija su zaratile i dobre prijateljice i koleginice. Sve je počelo tako što je Dara u Areni zakazala koncert 21. aprila, a odmah potom je i Seka objavila termin svog koncerta - 14. april, što je razbesnelo njenu "prijateljicu". Borba za publiku posvađala je bliske drugarice, a kao Darina podrška ubrzo je stigla i Jelena Karleuša koja je ovaj Sekin gest ironično okarakterisala kao čin "dobrog prijateljstva".

Vesna Zmijanac i Lepa Brena

Dve najveće jugoslovenske pevačice i rivalke često su se prozivale po medijima, a godinama kasnije Vesna je otkrila i kako su nastajali njihovi "sukobi".

- Kad hoćemo reklamu mi se dogovorimo da budemo u konfliktu. Uvek smo bile rivalke i konkurencija, i onda izmislimo svađu i mesec dana traje drama u medijima, a nas dve sedimo i pijemo kafu ili odemo na neko putovanje - otkrila je Vesna u jednoj emisiji.

Lepa Brena
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Miroslav Ilić i Lepa Brena

Iako su na početku imali sjajan odnos, snimili čak i duet, njihov odnos kasnije je zahladneo navodno zbog Miroslavljevih postupaka. Nakon toga, Brena je u potpunosti podržala Mirjanu Antonović koja tvrdi da sa pevačem ima sina Devina kojeg Miroslav i dalje ne priznaje.

Ali, preteča svih sukoba i svađa na estradnom nebu bio je odnos dve legende narodne muzike!

Lepa Lukić i Silvana Armenulić

Preteča današnjih estradnih svađa, skandala i svega onog što svaki dan vidimo u šou biznisu moglo bi se reći da su bile Lepa i Silvana. U jeku popularnosti dve najveće narodne pevačice punile su novinske stupce zbog čestih prozivki i svojim čarkama zabavljale široke narodne mase. S druge strane, Lepa i Silvana bile su dobre prijateljice. Njihov dogovor o međusobnom napadanju u medijima bio je isključivo radi zabave javnosti.

Silvana Armenulić
foto: Youtube Printscreen / RezijaAS
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs