ne bi mogla ni da zamisli da je drugačije!

IMAJU VEOMA NEOBIČAN ODNOS KOJI RAZBIJA SVE PREDRASUDE: Pevačica Seka Aleksić svoju svekrvu zove OVAKO!

Ima jedan od najskladnijih brakova na muzičkoj sceni!

Vip priča
18:36h Autor:
IMAJU VEOMA NEOBIČAN ODNOS KOJI RAZBIJA SVE PREDRASUDE: Pevačica Seka Aleksić svoju svekrvu zove OVAKO!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Vlasnica velikih hitova Seka Aleksić već godinama uživa u velikoj ljubavi sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem. Poznata pevačica stalno ističe kako ima od njega bezrezervnu podršku u svemu! Ali, ono što je veoma interesantno je njen odnos sa svekrvom!

Naime, Sekin svekar Midorag i svekrva Violeta žive u Negotinu, a ova umetnica ih sa suprugom često obilazi. Uglavom zajedno provode praznike, pa će i ove godine sa njima verovatno proslaviti i naš najradosniji praznik Uskrs.

Seka je jednom prilikom istakla da svoju svekrvu izuzetno poštuje.

- Zovem je mama, makice, majko, kako kad. Moja svekrva ume svašta da radi, tako da sam mnogo toga naučila od nje - kaže pevačica.

Njihov odnos razbija sve stereotipe i predrasude. Otkako su Veljko i Seka dobili decu, odnos između popularne pevčice i svekrve je postao još prisniji.

- Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Mnogo voli da mi pomaže oko dece. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu - istakla je Seka za "Story".

Ono što od Seke Aleksić možemo da očekujemo u narednom peiodu su nove pesme, kako je najavila na svojim društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs