Lepa brena joj najveća podrška!

ŽESTOKA BORBA SE NASTAVLJA: Ljubavnica Miroslava Ilića optužila Cecu Ražnatović zbog ovoga!

Borba se nastavlja!

Vip priča
Autor:
ŽESTOKA BORBA SE NASTAVLJA: Ljubavnica Miroslava Ilića optužila Cecu Ražnatović zbog ovoga!
Foto: Printscreen Youtube / Istina

Mirjana Antonović već godinama pokušava da dokaže kako je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina. Još jedno ročište je održano u sredu, a ona je istakla da je za Devina i nju ovo veoma mučan i stresan proces, kao i da će se boriti da promene zakon o DNK testiranju.

Svojevremeno je, Antonović, isticala ko joj je sve od Ilićevih kolega pružao podršku u ovoj borbi, ali se dotakla i onih koji nisu bili na njenoj strani. Tom prilikom posebno je naglasila da od Svetlane Cece Ražnatović, jedne od naših najvećih muzičkih zvezdi, nikada nije dobila potporu!

Svetlana Ražnatović
foto: Kurir / Marina Lopičić

- Poslaću Ceci svoju autobiografiju "Ovo malo istine." Možda će posle čitanja promeniti mišljenje o svom prijatelju Miroslavu Iliću. Živim u nadi da ćemo se svi jednog dana ujediniti i uspeti da u našoj zemlji sva deca budu zaštićena. Svako od nas mora da živi sa svojim moralom i savešću. Neko od nas ih ima manje, neko više, a neko uopšte ne poseduje te karakteristike. Ja nikoga ne osuđujem, već mi je žao što još uvek postoje neki kojima se svest nije probudila da shvate da su deca važnija od bilo koje pesme. Ovde nije u pitanju samo Miroslavljev sin Devin, već mnogobrojna deca koja ispaštaju zbog loših roditelja koji se kriju iza lošeg i zastarelog zakona. Mnogi od Miroslavljevih kolega stali su na stranu pravde, tako da još uvek ima nade da poštenje nije izumrlo, ali sve dok postoje pojedinci koji imaju veće poštovanje za muziku, nego decu ništa se neće izmeniti nabolje. Cecu nisam upoznala, ali sedele smo zajedno na jednoj slavi. Ona je već bila tamo kada sam ja došla i nisam je prepoznala. Kad je izlazila, direktno se okrenula da me dobro pogleda i tek tada sam shvatila da je to ona - rekla je Mirjana ranije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs