niko ne bi verovao!

BIVŠA TERAPEUTKINJA POZNATOG PARA OTKRIVA: Zbog ovoga su Džoni Dep i Amber Herd imali skandalozan odnos!

Sve potiče od trauma iz detinjstva...

Vip priča
Autor:
BIVŠA TERAPEUTKINJA POZNATOG PARA OTKRIVA: Zbog ovoga su Džoni Dep i Amber Herd imali skandalozan odnos!
Foto: Profimedia

Odnos između bivših supružnika danima intrigira javnost! Naime, Džoni Dep tužio je svoju bivšu suprugu Amber Herd za klevetu, jer je iznela tvrdnje da je trpela nasilje u braku.

Ali, šta je zapravo srž njihovog razdora u braku otkrila je bivša terapeutkinja ovog glumačkog para.

Psihoterapeutkinja Lorel Anderson izjavila je u svom svedočenju da je videla par na nekoliko terapijskih seansi u periodu od oktobra do decembra 2015. godine. Tom prilikom je istakla da su poslednjih par meseci braka Džoni i Abmer imali buran odnos i da su se međusobno uzajamno zlostavljali.

Amber Herd
foto: Profimedia

Već u maju 2016. godine glumica je podnela zahtev za razvod, posle 15 meseci braka. Tada je prijavila Depa za nasilje.

Psihoterapeutkinja je opisala nestabilnu dinamiku njihovog odnosa i rekla da su supružnici jedno drugom pretili da će napustiti seanse u toku svađa. Kada je jednom prilikom došla bez supruga, Amber je prijavila fizički napad, a tada je na telu imala par vidljivih modrica. I glumica je u više navrata bila nasilna, kako bi sprečila supruga da napusti seansu, prema tvrdnjama terapeutkinje.

"Za nju je bio ponos da započne tuču. Kada je on hteo da je ostavi da se smiri i da prekine svađu, ona je nastavljala", ispričala je Anderson, piše BBC.

Par je imao poteškoća da komunicira u toku seanse, pa je glumica često prekidala svog supruga, jer je bila veoma napeta.

I Džoni Dep i Amber Herd imali su u odrastanju iskustvo nasilja. Naime, prema glumici je bio nasilan otac, a prema glumcu majka.

Međutim, Džoni Dep se dobro kontrolisao u prethodnim partnerskim odnopsim, pa nije bilo nasilnog ponašanja, tvrdi terapeutkinja. Ono što je bio okidač u ovom odnosu jeste upravo međusobno nasilničko ponašanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs