DA LI JE PRIRODAN IZGLED, IPAK, NAJBOLJI?

ČUVENA GLUMICA PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG OVE OPERACIJE: Taj "nedostatak" doprineo je da mnogi ne vide njene kvalitete!

U njenom slučaju se ispostavilo da je autentičnost, zapravo, jedini pravi izbor!

Star look
Autor:
ČUVENA GLUMICA PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG OVE OPERACIJE: Taj "nedostatak" doprineo je da mnogi ne vide njene kvalitete!
Foto: Profimedia

Jedan od najboljih filmova svih vremena "Prljavi ples" vinuo je među zvezde glumicu i spisateljicu Dženifer Grej (62). Tada je bila jedna od najpoželjnijih glumica na svetu, a svi su joj predviđali blistavu karijeru!

Međutim, nije sve išlo baš po planu. Nedavno se osvrnula na operaciju nosa, za koji smatra da joj je potpuno promenila tok njenog glumačkog puta.

Dženifer Grej
foto: Profimedia

Naime, na tu estetsku operaciju je Dženifer nagovarala majka još od malena. Smatrala je da će tako mnogo lakše dobijati uloge. Nije mogla ni da zamisli da će efekat biti, zapravo, suprotan! Kako je postala "klasična lepotica", više nije bila toliko primetna.

U jednom članku u magazinu "Pipl", čak, je istaknuto da je Majkl Daglas nije ni prepoznao!

Dženifer Grej
foto: Profimedia

I umetnik Vorholom je imao komentare sa nos ove glumice

U mladosti se često družila i partijala s američkim umetnikom Endijem Vorholom, koji joj je jednom prilikom pitao zašto i ona nije operisala nos, kao i njen otac. Grej je naglasila da ju je to izuzetno povredilo!

- Rekao je nešto kao: "I, znaš, pogledao bih Dženifer. Pitao bih se, znaš, zašto je ona... Hm, njen tata je operisao nos. Zašto se ne bi pobrinuo da je i ona operisala svoj". Gde god sam otišla rekla bi: "Čekaj. Oprostite. Ja sam osoba s drugim osobinama i drugim neverojatnim karakteristikama!" Zašto su svi tako zapeli za moj nos - prisetila se glumica.

Dženifer Grej
foto: Profimedia

Takođe, istakla je da se zbog te opracije veoma pokajala i da je sa ove tačke gledišta nikada ne bi uradila.

- Razumem da su bile pedesete. Razumem da su se moji roditelji prilagodili i operisali svoj nos. Shvatila sam da moraš promeniti ime i da moraš učiniti određene stvari, i to je jednostavno normalizovano, zar ne? Ne možeš biti gej. Ne možeš biti Jevrej. Znaš, ne možeš izgledati kao Jevrej. Samo se pokušavaš uklopiti u ono šta grupa misli - priznala je Grej.

Ali, sa druge strane, glumica naglašava da joj je ova druga polovna života prelepa i da, konačno, uživa.

- Samo želim da osetim ko sam sada. Ali mislim da kada pitaš druge ljude ko si i tražiš od ljudi da te vole i uzimaš njihovo mišljenje kao definiciju svoje vrednosti, to je klizav teren - zaključuje Dženifer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs