šok!

LOMILE SU NOSEVE, "NAPUMPALE" USNE I GRUDI, UVEĆAVALE JAGODCNE: Posle silnih operacija ove pevačice su NEPREPOZNATLJIVE

Pevačice koje su posle operacija neprepoznatljive su neke od najvećih zvezd danas, a slike iz prošlosti bi verovatno najrađe izbirsale.

Star look
00:16h Autor:
LOMILE SU NOSEVE, "NAPUMPALE" USNE I GRUDI, UVEĆAVALE JAGODCNE: Posle silnih operacija ove pevačice su NEPREPOZNATLJIVE
Pevačice koje su posle operacija neprepoznatljive, Foto: Printscreen Instagram / Maya Berovic / Marina Viskoviv / Nikolija Jovanovic

Na našoj pevačkoj sceni gotovo da je nemoguće pronaći neku prirodnu lepoticu. Naime, većina pevačica je uradila na sebi bar jednu estetstku korekciju, a najčešće je to uvećavanje usana, grudi ili operacija nosa. I dok su neke uradila sa merom, te izgledaju mnogo lepše, sa druge strane, pojedine su promenila doslovno lični opis.

Često idu pod nož kako bi svoj izgled dovele do savršenstva, nekada i po nekoliko puta operišući isti deo tela. Neke javne ličnosti su vodile bitku za života, suočavajući se sa posledicama zahvata, kao što je bio slučaj sa starletom Tamarom Đurić, koja je zbog želje sa većom zadnjicom bila na ivici smrti.

Takođe, i pevačica Indi Aradinovć je prošla golgotu posle operacije želuca. Iako više nema ni grama viška, do kraja života ima prepisanu terapiju medikamentima, kao i šta i koliko sme da jede.

Mada većina njih to radi kako bi povećalo samopouzdanje i što bolje se osećalo u sopstvenoj koži, na prvom mestu uvek mora biti zdravlje. A uz to, vrlo je bitno znati kada je pravi momenat reći "dosta", jer uopšte nije mali broj pripadnica nežnijeg pola, koje su mnogo privlačnije izgledale pre zahvata. A najlepši deo nas, zapravo, dolazi iznutra.

Pogledajte u nastavku fotografije pevačica nekada i sada, koje su se zaista drastično promenile posle poseta plasitičnom hirurgu, te se često mogu čuti komentari da ih ni rođena majka ne bi prepoznala:

MARINA VISKOVIĆ

NIKOLIJA JOVANOVIĆ

MAJA BEROVIĆ

GOGA SEKULIĆ

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ

JOVANA NIKOLIĆ

Koja je po vašem mišljenju zaista preterala?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs