OVE POZNATE SRPKINJE KRIJU MUŽEVE KAO ZMIJA NOGE: On je čuveni beogradski šmeker, a njoj je suprug dao ŽIVOT IZ BAJKE

Neretko se dešava da poznate Srpkinje kriju muževe od javnosti, kako bi izbegle brojne natpise i spekulacije.

Ljubav
11:46h Autor:
OVE POZNATE SRPKINJE KRIJU MUŽEVE KAO ZMIJA NOGE: On je čuveni beogradski šmeker, a njoj je suprug dao ŽIVOT IZ BAJKE
Lena, Bojana i Ivana, Foto: Printscreen Instagram / lenakovacevic_official / ivanakorab / bojanarajic

Neke od najlepših Srpkinja koje su izuzetno popularne u našoj zemlji ne vole puno da otkrivaju svoj privatni život, te se trude da u javnosti pričaju samo o poslu i novim projektima. Dešava se da se, čak, ni ne pojavljuju sa muževima na prestoničkim događajima, a neki od njih su poznate face Beograda.

Branka Katić

Suprug legendarne glumice je Britanac – režiser i producent Džulijan Farino. Upoznali su se u Londonu i imaju dvoje djece.

„Naša kuća je uvijek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvijek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz cijelog svijeta“, rekla je srpskim medijima Branka.

Anica Dobra

Proslavljena srpska glumica Anica Dobra dobra publiku uvek iznova očarava svojim ulogama kako u Srbiji tako i van granica naše zemlje. Međutim, ona se trudi da svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti. I u tome vešto uspeva. Anica nikada ne eksponira porodicu i u medijima ne govori o svojoj privatnosti.

Ipak, poznato je da je njeno srce „zarobio“ još pre tri decenije biznismen Miodrag Mića Sovtić sa kojim ima ćerku Minu Sovtić, koja je krenula majčinim stopama. Miodrag je glumičina velika podrška iz senke.

Anica Dobra
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Misteriozni Miodrag Sovtić je dugogodišnji predsednik fubalskog kluba Dorćol. Dok sa glumicom ima ćerku Minu, Miodrag ima i sina Miloša iz prvog braka, koji je svojevremeno postavljen za sekretara stručnog štaba „gaučosa“

Ivana Kukrić

Jedna od naših najpoznatijih i najlepših top modela Ivana Kukrić koja je u svojoj bogatoj manekenskoj karijeri harala svetskim modnim pistama i krasila najprestižnije modne magazine, godinama živi miran život daleko od očiju javnosti sa suprugom Crnogorcem Ivanom Bajkovićem sa kojim ima dve ćerke, petogodišnju Hanu i Noru koju je na svet donela 28. septembra ove godine, a detalje porođaja otkrila je nedavno za "Zadovoljnu".

- Porodila sam se prirodnim putem, porođaj je prošao lagano i brzo, a oporavak još brže. Već sutradan sam izašla iz bolnice. Mogla sam još da ostanem, ali nije bilo potrebe. Skoro sve kilograme sam izgubila za 10-ak dana. Naravno, stomak se još vidi, ali se i to vraća u normalu. Dosta sam putovala, bila sam aktivna trudnica, skoro da je nisam ni osetila. Sve je brzo proletelo - zaključila je Ivana.

Srpska lepotica danas sa porodicom živi na relaciji Beograd-Budva, a poslednjih nekoliko meseci boravi u Los Anđelesu gde se i porodila. Izabranika nikad nije predstavila fanovima, a ima i razlog za to, ona se povukla iz javnosti i danas živi potpuno miran i porodičan život. I želi da tako i ostane.

Milica Polskaja

Srpkinja Milica Polskaja ne prestaje da intrigira javnost svojim luksuznim stilom života. Kada se pre mnogo godina udala za bogatog Kazahstanca, nije ni slutila da će njen život da postane bajka. Njih dvoje žive u Amatiju, a Milica često na društvenim mrežama prikazuje kako izgleda raskoš i sjaj u kojem živi.

Zanimljivo je da misica nikad nije htela da pokaže svpog supruga, krijući ga kao zmija noge. To je pokrenulo spekulacije, dok su mnogi komentarisali da je njen muž dosta stariji od nje, te da zbog toga ne sme da ga pokaže. Međutim, njegove fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama, demantovale su glasine o njegovom izgledu.

Lena Kovačević

Poznata pevačica Lena Kovačević više od decenije je u skladnom braku sa suprugom Veljkom Brčinom, koji je farmaceut i vrlo uspešan biznismen. Međutim, Lena godinama vešto krije svog izabranika i oca njenih sinova Vuka i Teodora.

Lena Kovačević
foto: Dragan Jereminov

Retko je možemo videti sa mužem na nekom događaju ili crvenom tepihu, a kako je uspela da sačuva emotivni život, umetnica je jednom otkrila za medije.

„Ne umem drugačije. Delim u priči sve ono što imam potrebu da delim, tako sam i ja odrasla. To je model koji mi se dopao. Za mene je svačiji privatan život nešto sveto“, naglasila je svojevremeno.

Ivana Korab

I suprug prelepe manekenke Ivane Korab je enigma za javnost. Lepa manekenka koja je ove godine postala majka po drugi put, godinama daje sve od sebe da se o njenom životnom saputniku ne zna gotova ništa.

Ivana Korab
foto: PrintscreenInstagram/IvanaKorab

Ivana nije želela ni ime da mu spomene. I dok na Instagramu redovno deli fotografije sa decom, ni na jednoj nećete naći supruga. Jednom je i objavila fotografiju sa njim i sinom nastalom na zimovanju, ali je muževljevo lice sakrila emotikonom.

Bojana Rajić Đurđević

Poznata srpska manekenka se dugi niz godina ne pojavljuje u javnosti, a otkako se razvela od golmana Vladimira Stojkovića i udala za biznismena Branislava Đurđevića, ona vešto krije svoj privatan život od medija.

Iako je aktivna na društvenim mrežama, samo u retkim situacijama objavi fotografiju sa mužem, i to obično kada su godišnjice u pitanju i neki njima važni datumi.

Maja Berović

Maja Berović je u skladnom braku od 2016. godine sa biznismenom Alenom Dragoslavom, sa kojim ima sina kojeg je rodila 2022. godine u bolnici u Austriji. Iako je svog supruga upoznala kada je imala samo 17 godina, ona ga krije od javnosti.

Maja Berović
foto: Printscreen Instagram / mayaberovicofficial

Gotovo nikada se ne pojavljuju zajedno na dešavanjima. A samo jednom je napravila presedan i pokazala ga na Instagramu.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/mayaberovicofficial

Marina Tadić

Pevačica Marina Tadić takođe vešto krije svog muža advokata Uroša od svih. Oni se ne pojavljuju zajedno na javnim događajima, a ni na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije.

Razlog je veoma jednostavan. Ona želi da svoju oazu mira sačuva za sebe, a njen suprug nije ljubitelj publiciteta.

Ipak, neretko se susreće sa komentarima javnosti koji joj baš i ne prijaju.

Marina Tadić, Dajana Paunović
foto: Kurir / Nemanja Nikolić

„Ja ne živim za Instagram, moj život je moj život, karijera je nešto sasvim drugo i nema potrebe mešati te dve stvari, jer čovek nije iz ovog posla, da je iz ovog posla to bi bilo sasvim prirodno i normalno da se mi sad slikamo, ali on se bavi sasvim drugim poslom. Ja lično mislim da imam pravo na svoju privatnost“, rekla je Marina svojevremeno u emisiji „Grand magazin“ i dodala:

„Oni meni kažu ja krijem, pa ne krijemo se mi, ja živim normalan život samo što ja to ne predstavljam na Instagramu svaki sekund, da ja pokažem ljudima da smo mi srećni, meni to nije potrebno. Meni je potrebno da, kada smo zajedno, da mi imamo našu sreću i našu oazu, on, ja i naše dete, a sad zašto bi to morala Zora iz Leskovca da to zna. Ona treba da zna da li sam se ja ošišala, da li izgledam super i da li mi je izašla nova pesma, to što se tiče moje karijere, a što se tiče mog privatnog života tako je bilo od početka, tako će biti dok god budem na toj javnoj sceni.“

Marina je u januaru 2020. godine postala majka devojčice Vere i od tada njen život dobija novi smisao.

Soraja Vučelić

Mnogi se pitaju da li je muž jedne od najpoznatijih srpksih starleta, sa kojima ima i sina Kana, upravo biznismen za kojeg se svojevremeno udala i dodala prezime Masoni.

Domaći mediji prenose da on već dugo živi u inostranstvu, gde drži klub u kojem nastupaju pevači iz zemlje i regiona. Svetla reflektora izbegava, nikako ne voli da se eksponira i svoj privatni život čuva od očiju javnosti.

Soraja Vučelić
foto: Printscreen Instagram Story / Soraja Vučelić

Sa druge strane, prošle godine je Soraji organizovao rođendansku žurku u Instanbulu koja ga je koštala čak 120.000 evra. A potom joj je poklonio i blindirani džip vredan 360.000 evra.

(Stil / Zadovoljna)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs