svaka čast!

MUŽ JE OD SOFIJE LOREN TRAŽIO DA PROMENI OVO NA LICU, ONA GA "ODUVALA" ODGOVOROM: I zato je postala simbol ženske LEPOTE

Sve žene je oduševila svojim stavom!

Celebrities
18:06h Autor:
MUŽ JE OD SOFIJE LOREN TRAŽIO DA PROMENI OVO NA LICU, ONA GA "ODUVALA" ODGOVOROM: I zato je postala simbol ženske LEPOTE
Šta je Sofiji Loren tražio muž da operiše na licu?, Foto: Profimedia

Legendarna glumica Sofija Loren i vlasnica neprolazne prirodne lepote ostaće definitivno upamćena po svojoj nepokolebljivosti. Naime, kada ju je suprug, čuveni reditelj Karlo Ponti, pokušao nagovoriti da ode na jednu estetsku operaciju, doslovno ga je "oduvala" odgovorom koji se i danas pamti.

Karlo Ponti, Sofija Loren
foto: Profimedia

Sofija Loren je u braku sa Karlom Pontijem bila od 1957. godine do njegove smrti 2007. Reditelj je inače bio stariji 22 godine od glumice, a njihov odnos je i danas veoma zanimljiv javnosti. Bračne zavete su poništi 1962. da bi se ponovo venčali četiri godine kasnije. Kruna te ljubavi su svakako njihova dva sina - Karlo Ponti mlađi i Edoardo Ponti, koji je u braku sa glumicom sprskog porekla Sašom Aleksander.

Saša Aleksander i Sofija Loren
foto: Profimedia

A u intervjuu koji je dala 1979. godine se osvrnula komentar svog supruga o njenom nosu, za koji je smatrao da bi trebalo da ga operiše.

- Muž mi je rekao da bi možda trebalo malo da "skratim" nos". Rekla sam: "Ne slažem se". Držaću se ja svog nosa jer mi se dopada kako izgledam - ispričala je Sofija.

Istakla je da je njegovom predlogu prethodila reakcija kamermana.

- Bilo je toliko kamermana. Rekli su da je moj nos da predugačak i da ne mogu da ga osvetle - prisetila se lepotica scene sa seta još na početku njene karijere.

Sofija Loren, Karlo Ponti
foto: Profimedia

Ono što je najvažnije - ostala je dosleda sebi i rekla je veliko "ne" Karlu Ponitju, pa potom ostvarila istorijske uspehe.

- Mislim da moraš da promeniš kamermane. Ako promeniš snimatelje, možda ću imati šansu u filmovima, inače menjam sve ili možda nikada neću biti u filmovima jer mi se sviđa kako izgledam. Nisam bila iskompleksirana zbog svog nosa. I evo me sa svojim nosom, dugačkim nosim, ali lepim - ponosno je rekla.

Na društvenim mrežama mnogi su zadivljeni Sofijinim odgovorom, a jedan od najupečatljivih je:

- Sofija nije morala da bilo šta menja. Njena vanvremenska, klasična lepota diktirala je promene koje su drugi morali da prave. Njen nos je uvek bio jedan od najboljih noseva koji su ikada krasili ekran. Apsolutno je prekrasna- hvale slavnu Italijanku.

Sofija Loren, Karlo Ponti
foto: Profimedia / Everett Collection

I istču da je baš taj deo lica simbol njene lepote. A potez Sofije Loren bi trebalo da posluži kao veoma važna životna lekcija svim damama, posebno mlađim, koji sve češće posečuju plastične hirurge i gube svoju autentičnu lepotu.

A zašto važi za jednu od najlepši žena ikada pogedajte u našoj foto galeriji:

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs