SOFIJA LOREN (88) POJAVILA SE U NIKAD LEPŠEM IZDANJU: Sve je iznenadila povodom, a za njenim stajlingom su ŽENE POLUDELE


Prestonica Italije bila je hipnotisanja njenom lepotovom!

Moda
22:04h Autor:
SOFIJA LOREN (88) POJAVILA SE U NIKAD LEPŠEM IZDANJU: Sve je iznenadila povodom, a za njenim stajlingom su ŽENE POLUDELE
Kako danas izgleda Sofija Loren?, Foto: Profimedia

Filmska diva Sofija Loren (88) posle više od pola godine se ponovo pojavila u javnosti i to vrlo nažnim povodom. Ova dama ne staje ni na kraju devete decenije, te je pokrenula novi biznis. Naime, otvorila je u centru Milana restoran koji nosi njeno ime, a ovaj događaj okupio je veliki broj zvanica iz italijanskog džet-seta.

Vanvremenska lepotica stigla je u pratnji sina Karla Pontija Mlađeg i preslatkih unučića Beatriče i Vitorija, s kojima je ponosno pozirala. Kada se pojavila si su bili očarani njenim damskim izgledom, koji potvrđuje ćinjenicu da Sofiji godine ne mogu ništa.

1 / 5 Foto: Profimedia

Za ovu priliku je odabrala belo odelo klasičnog korja, kao i satensku bluzu i stoj boji. Celu kombinacija je začinila crnim salonkama i upadljivim detaljima. Naravno, tu su bile predimenzionirane naočare, koje su i njen zaštitni znak, a pored toga posebnu eleganciju ovom stalinu doneo je nakit - raskošna ogrlica i minđuše iz istog kompleta.

Sofija Loren
foto: Profimedia

Živla legenda italijanskog glumišta, kako je brojni obožavaoci nazivaju, ponovo je dokazala zašto već decenijama slovi za jednu od najvećih dama na svetu. A njen savet za lepotu je:

- Veliki sam fan organskog, devičanskog maslinovog ulja. Svakodnevno ga koristim u ishrani, ali i za negu kože, tačnije kao hidratantnu dnevnu kremu, te umesto noćne kreme i mleka za telo. Ono je bogato antioksidansima, naročito vitaminom E, koji usporava proces nastanka bora. Maslinovo ulje je tajna moje lepote - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs