Bravo!

PA ŠTA AKO IMAM CELULIT? KOJA ŽENA GA NEMA: One se ne stide da pokažu nesavršenosti (FOTO)

Nemojte da se plašite bikinija ovog leta. Neka vas vaše nesavršenosti ne sprečavaju da uživate u životu

Lepi & Zdravi
20:18h Autor:
PA ŠTA AKO IMAM CELULIT? KOJA ŽENA GA NEMA: One se ne stide da pokažu nesavršenosti (FOTO)
Kamila Kabeljo na plaži, Foto: Profimedia

Na naslovnicama svetskih magazina uglavnom gledamo žene savršenih proporcija, bez mladeža, akni, ožiljaka, bora, celulita... Jasno nam je da je to samo privid savršenstva koji se postiže obradom fotografija pre nego što se pojave u javnosti.

Ukoliko mislite da su celulit i strije rezervisani samo za obične devojke, varate se. Poznate dame takođe vode bitku sa narandžinom korom, a u nastavku smo izdvojili slavne žene koje nemaju problem da ga pokažu...

Holivudska ikona Šeron Stoun ne krije svoj celulit, već ga ponosno ističe. Lepa glumica koja gazi sedmu deceniju izgleda sjajno, a pomorandžinoj kori je pričala pre nekoliko godina.

"Do nedavno sam se hranila zdravo i vežbala kao zver. Znam da će sada magazini objavljivati fotografije moje guze pune celulita na naslovnim stranama, ali, svejedno, mnogi me i dalje žele," rekla je Šeron Stoun u emisiji "E! News".

1 / 5 Foto: Profimedia
1 / 5 Foto: Profimedia
1 / 5 Foto: Profimedia
1 / 5 Foto: Profimedia
1 / 4 Foto: Profimedia

"Imam celulit, pa šta? Koja devojka sa oblinama ga nema? Ponosna sam na svoje telo i svoje obline, a ova fotografija dokaz je da to što sam na naslovnici magazina ne znači da sam savršena", poručila je tada Kim. Iako mnoge slavne žene same zahtevaju tretman fotošopom pre objavljivanja svojih fotografija, ima i onih koje to ne odobravaju, ali svejedno to ne mogu izbeći.

Svoje pravo telo ne skriva ni Ališa Kiz. "Mi žene najlepša smo bića na svetu bez obzira na to koji konfekcijski broj nosimo", rekla je Ališa.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram / jlo

Eva Longorija se nedavno našla na meti kritika zbog svog izgleda, nakon čega je rešila da uzme stvar u svoje ruke i dovede telo do savršenstva. Kao i brojne druge zvezde, i ona ima teretanu u kući pa joj je lakše da bude aktivna u vežbanju, a fotkama je ućutkala sve one koji su joj se javno rugali zbog viška kilograma koje je dobila tokom trudnoće. Ni ona se ne stidi da pokaže nesavršenosti na svom telu.

Kara del Toro svetski je poznat model i influenserka čiji Instagram profil broji više od 1.5 miliona pratilaca prošle godine je snimljena kada prošetala celulit. Ova divna Meksikanka voli da ističe svoje bujne latino obline i isklesani stomak, a nakon što su je paparaci uslikali na Rodeo Drajvu na Beverli Hilsu u minijaturnoj crnoj haljini i sandalama na vezanje, njene slike su munjevitom brzinom obišle svet.

Điđi Hadid, kako bi mnogi rekli - bombetina, vanserijska lepotica, vrhunska manekenka i od prošle godine majka, prošetala svoj celulit toliko ponosno, da su nam vilice pale do poda. Briga nju i za celulit, i za liniju i za to šta će tamo neki hejteri reći na internetu. Ona provodi lep i sunčan dan sa svojim detetom, uživa u suncu i ne haje za to što joj koža uživo nije kao na više nego editovanim modnim objavama.

“Da, imam celulit kad sedim i ne, ne volim da ga brišem”, napisala je Kara uz jednu objavu sa snimanja.

Pevačica Kamila Kabeljo u poslednjih godinu dana najčešće je tema ne tako pozitivnih kritika. Naime, strani mediji navode da se u vreme karantina pevačic u potpunosti zapustila, a u javnosti smo mogli da je vidimo uglavnom u samo ležernim izdanjima ili pidžamama. Mnogi su primetili da je 25-ogodišnja pevačica nabacila je koji kilogram viška, zbog čega je Kamila često meta napda putem komentara. Naime, pojedincima smeta njen celulit i očigledno su navikli da robuju standardima Instagram lepote. Kamila nam je pokazala kako zaista izgleda žensko telo bez fotošopa, i svaka joj čast na tome!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs