ČIK PROBAJTE DA JOJ NAĐETE MANU

NA NJOJ PUCAJU MIŠIĆI, IMA 47 I IZGLEDA BRUTALNO: Zahvaljući ovoj dijeti Eva Longorija je skinula 20 kg!

Ako želite u 5. deceniji da izgledate brutalno kao Eva Longorija evo šta da radite

Galerije
17:45h Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Eva Longorija je oduvek važila za fatalnu ženu, njenom šarmu mnogi nisu odoleli, ali baš kao i svaka od nas i ona je u jednom periodu kuburila sa kilogramima.

Nakon porođaja ugojila se skoro 20 kilograma, ali je uspela liniju da dovede u red. Od tad svaki trenutak koristi da pokaže savršenu figuru. Ona neretko deli sa pratiocima fotografije na Instagramu, a svaka objava privuče veliku pažnju i pregršt pozitivnih komentara.

Jedno je sigurnu, glumica bi izgledom mogla da postidi i mnogo mlađe devojke.

Na poslednjoj fotografiju u nizu koja je "zapalila" društvene mreže, Eva pozira u žutom bikiniju.

''Ali stvarno, to telo!!!'', ''Majko mila…'', ''Kako si lepa!'', ''Savršena forma'', samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave.

A ovo je tajna njenog savršenog izgleda:

Kako je jednom prilikom objasnila, uspela je da liniju dovede do savršenstva tako što je uvela samo nekoliko zdravih navika.

Evin jelovnik se promenio tako što je počela da jede više povrća, a najviše spanać! Osim toga, glumica je svakodnevno konzumirala brokoli i prokelj, a šećer je potpuno izbacila. Ono što je interesantno, to je da je glumica sebi dopustila jedan dan u nedelji za dva omiljena zadovoljstva: picu i čips.

Ipak, slatkiši joj nisu predstavljali problem. Ne samo da nije zavisnik od njih, nego ih ne voli, pa tako nije imala čega da se odriče kada je to u pitanju.

Prema pisanju časopisa Women’s Health, Longorija dan počinje kajganom i svežim voćem. Ruča meso i povrće kuvano na pari. Za večeru voli ribu i povrće, a kao međuobrok konzumira sveže krastavce, jabuke ili jogurt sa ukusom vanile.

Ništa ne bi postigla da nije uvela i fizičku aktivnost. Eva svakodnevno trči i vozi bicikl, a tri do pet dana u nedelji ide na pilates. Ono što je interesantno, to je da glumica skakanje na trambolini posmatra kao kardio trening, te svakodnevno skače na njoj 20 do 30 minuta.

Pogledajte kako je izgledala nekada. Disciplina i redovni treninzi su se i te kako isplatili:

1 / 5 Foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs