ženskaroš

BRAZILAC JE ZBOG KONTROVERZNE SRPKINJE SLAO PRIVATNI AVION: Uspela je da mu pomuti um, a zbog ovih lepotica mu se DIVE

Devojke sa kojima je Nejmar bio oduzimaju dah, a na listi je i kontoverzna Srpkinja - ne zna se koja je od koje lepša.

Celebrities
11:55h Autor:
BRAZILAC JE ZBOG KONTROVERZNE SRPKINJE SLAO PRIVATNI AVION: Uspela je da mu pomuti um, a zbog ovih lepotica mu se DIVE
Devojke sa kojima je Nejmar bio, Foto: Sportimage / Alamy / Alamy / Profimedia

Nejmar da Silva Santos Žunior, poznatiji kao Nejmar važi za jednog od najboljih fudbalera na svetu, te ne čudi što je stalno u žiži medijskog interesovanja.

Brazilac je još kao mali brusio svoj talenat, igrajući ulični fudbal, dok je sa 15 godina počeo da zarađuje veliki novac, a ubrzo je postao jedan od najtraženijih i najplaćenijih fudbalera.

Osim brojnih uspeha koje je nizao, Nejmar je probudio veliko interesovanje kod žena, među kojima su mnoge slavne lepotice. Raskalašno ponašanje, kao i na većinu fudbalera, uticalo je na Nejmara odvajajući ga od terena.

Ljubavni život mladog Brazilca veoma je uzbudljiv, a britanski "San" pozabvavio se njegovim vezama i avanturama, te napravio listu lepotica sa kojima je fudbaler povezivan u poslednjih 10 godina.

Na listi njegovih devojaka našla se i kontroverzna Srpkinja, Soraja Vučelić o kojoj se svojveremeno pisalo da je imala kratkotrajnu aferu sa Brazilcem. Međutim, njihova navodna veza nikada zvanično nije bila potvrđena.

1. Karolina Dantas

Karolina je Nejmarova prva ljubav i bili su u vezi 2010. godine, dok su se rastali nakon godinu dana. Međutim, par je dobio sina kojeg zajedno podižu, a kako mediji prenose, u sjajnim su odnosima.

2. Barbara Evans

Nakon raskida sa Karolinom, Nejmar je navodno "uplovio u vezu" sa ovom manekenkom. Međutim, nisu trajali više od dva meseca, a Barbara je posle toga postala i te kako poznata u Brazilu, piše Telegraf.

3. Patrisija Džordan

Fudbaler je sa manekenkom, koja neretko krasi naslovnice Plejboja i mami muške uzdahe, bio 2013. godine. Patrisija je čak dala izjavu za Plejboj da je sa fudbalerom u vezi, nakon čega ih je on tužio zbog reklame.

4. Bruna Markezine

Za njih su govorili da su zlatni par i sa prekidima su bili zajedno od 2012. do 2017. godine. Upoznali su se na karnevalu, a pomenuta glumica je očarala Nejmara.

5. Larisa Oliveira

Ova atraktivna devojka je dospela u centar pažnje zbog izjava da se tajno viđala sa Nejmarom dok je ovaj bio sa Brunom. Čak je rekla i da je dolazila u Barselonu na nekoliko dana, potom su se pojavile i zajedničke slike. Međutim, Nejmar je rekao da su samo prijatelji.

6. Gabrijela Lenci

Njih dvoje su navodno bili 2014. godine, ali nikada nisu potvrdili vezu. Međutim, isplivale su fotografije koje svedoče da su njih dvoje imali nešto.

7. Soraja Vučelić

Da Nejmar voli Ibicu, mediji pišu da se pokazalo i na primeru Srpkinje. Navodno, njih dvoje su se 2015. upoznali na Ibici i tamo su lumpovali, a Nejmar je čak slao i avion po Soraju da mu se mesec dana kasnije pridruži u Barseloni, piše Telegraf.

8. Dženi Andrade

Ovu atraktivnu plavušu znamo kao UFC lepoticu koja je 2015. bila u vezi sa Nejmarom. Čak je dva puta dolazila i da gleda njegove utakmice.

9. Natalija Barulih

Natalija Barulih, manekenk koja ima hrvatske korene, sa fudbalerom se viđala 2020. godine, a svoj odnos nisu krili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs