orgazam

PRIČALO SE DA JE SLAVNA MANEKENKA DOŠLA DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Sada masturbira pred celim svetom i otkriva kako do ORGAZMA

Poznata manekenka Kara Delavinj donirala je orgazam u svrhe naučnog istraživanja, kako bi se otkrilo šta se dešava sa ženskim telom nakon orgazma.

Celebrities
19:04h Autor:
PRIČALO SE DA JE SLAVNA MANEKENKA DOŠLA DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Sada masturbira pred celim svetom i otkriva kako do ORGAZMA
Poznata manekenka donirala orgazam, Foto: Profimedia

Kontroverzna manekenka Kara Delavinj ne prestaje da šokira javnost, a njene slike na kojima je kao beskućnica, obišle su planetu. Nakon što se upustila u naučno istraživanje o vrhuncu nakon intimnog odnosa, odnosno orgazmu privukla je veliku pažnju.

Naime, Kara je u bolnici "donirala svoj orgazam" kako bi se utvrdilo zbog čega muškarci češće od žena doživljavaju vrhunac i šta se događa sa telom nakon toga.

Kara Delavinj
Kara Delavinjfoto: Profimedia

Prosces istraživanja je kompleksan, a sproveden je tako što su manekenki uzeli uzroke krvi pre i posle masturbacije koja je kulminirala orgazmom. Rezultati su otkrili da je njeno telo proizvelo supstancu koja je slična kanabisu, te da je to uzrok zbog kojeg se manekenka posle orgazma osećala tako dobro.

U BBC-jevom dokumentarcu pod nazivom "Planet Seks s Carom Delevingne", Kara je imala priliku da se sustretne sa velikim stručnjacima i lekarima koji se bave proučavanjem promena na mozgu nakon doživljavanja orgazma.

"Mislim da je ženska intimna želja definitivno potisnuta. Znam iz svog ličnog ljubavnog života koliko žene mogu biti intimne, pa biste pomislili da bi u 21. veku muškarci i žene trebali imati podjednako zadovoljavajući intimni život, zar ne? Pa pripremite se za šok. Kada je u pitanju orgazam, postoji definitivna razlika među polovima. Naučnici kažu da 95% heteroseksualnih muškaraca doživljava vrhunac tokom odnosa, ali samo 65% heteroseksualnih žena to pođe za rukom", rekla je Kara u ovom dokumentarcu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs