"turski apolon"

MUŠKARCI MU ZAVIDE NA BIVŠOJ, A PRIČALO SE DA JE GEJ: Bio je samo sa NAJLEPŠIM ženama, a OVE uslove svaka mora da ISPUNI

Mnogi se pitaju kakve devojke voli Džan Jaman, jedan od najzgodnijih turskih glumaca koji je zaludeo žene širom sveta.

Celebrities
Autor:
MUŠKARCI MU ZAVIDE NA BIVŠOJ, A PRIČALO SE DA JE GEJ: Bio je samo sa NAJLEPŠIM ženama, a OVE uslove svaka mora da ISPUNI
Kakve devojke voli Džan Jaman, Foto: Profimedia

Slavni turski glumac Džan Jaman privlači pažnju gde god da se pojavi, a mnoge žene lude za njim. Atraktivni glumac pravi pometnju na svakom mestu, a u prilog tome ide i činjenica da je nedavno, pojavljivanjem na Filmskom festivalu u Veneciji napravio bum.

Uz njega se na crvenom tepihu pojavila i mlada italijanska glumica Frančeska Kilemi koja je ostavljala bez daha lepotom. Mnogi su pomislili da između njih dvoje ima nešto, međutim nema zvanične potvrde o tome.

Džan Jaman i Frančeska
Džan Jaman i Frančeskafoto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Osim Frančeske, Džanu su pripisivali i druge lepotice, a njegov najpoznatiji izbor bila je najlepša itlijanska voditeljka Dileta Leota.

Inače, slavna voditeljka svojim zanosnim izgledom ne prestaje da privlači pažnju, a mnogi muškarci bi sve dali da budu sa njom.

Nakon raskida sa prelepom voditeljkom, dugo se pisalo da je turski zavodnik zapravo bio u vezi sa 10 godina starijom glumicom Izraelkom Moranom Atias.

Pričalo se i da glumac zapravo voli muškarce, te da su mu veze sa devojkama samo paravan, no, u međuvremenu se saznala i lista kriterijuma koje potencijalne buduće moraju da ispune da bi uopšte i privukle Jamanovu pažnju.

Tako pored lepote, moraju da budu uvek vesele, nasmejane, "cvrkutave", energične, a ukoliko ga ne privlači miris njihove kože, nema šanse da budu u vezi. Jaman ne voli previše glasne žene, kao ni one koje se ponašaju kao muškarac, ali opet, ne dopadaju mu se ni one koje su "misterizone".

1 / 6 Foto: Profimedia

Savni glumac upseo je da okupira pažnju Srpkinja koje su nakon njegovog pojavljivanja u srpskoj prestonici, odlepile za njim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs