trudnoća u 40 - im

GLUMICA PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK U 5. DECENIJI: "Iz dva razloga čekala sam GODINE da postanem MAJKA"

Glumica Hilari Svonk pojavila se prvi put u javnosti nakon što je zatrudnela u 5. deceniji, te je ponosno pokazala trudnički stomak.

Celebrities
09:54h Autor:
GLUMICA PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK U 5. DECENIJI: "Iz dva razloga čekala sam GODINE da postanem MAJKA"
Glumica prvi put u javnosti nakon što je zatrudnela u 5. deceniji, Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Dodela Zlatnog globusa na Beverli Hilsu okupila je veliki broj holivudskih zvezda. Dakle, brojne zvezde prodefilovale su crvenim tepihom i pokazale svoje odevne kombinacije o kojima će danima da se priča.

Ipak, svu pažnju ukrala je Hilari Svonk koja je pokazala svoj trudnički stomak. Naime, Hilari je pre nekoliko meseci objavila vest da će postati majka u 5. deceniji i oduševila javnost.

Hilari Svonk
Hilari Svonkfoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Pored nje, na crvenom tepihu zablistao je i njen suprug, koji joj je velika podrška tokom trudnoće. Glumica je od 2016. godine u ljubavi sa producentom Filipom Šnajderom, a par se venčao 2018. nakon dve godine zabavljanja. Zanimljivo je da je njihova ljubavna priča započela tako što su otišli na sastanak na slepo.

1 / 5 Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Hilari je svoj ljubavni život vešto krila od očiju javnosti, ali uprkos tome, poznato je da iza sebe već ima jedan brak sa glumcem Čedom Louom od kojeg se razvela ubrzo pošto je dobila Oskara.

Nakon propalog braka, uplovila je u vezu sa teniserom Rubenom Toresom, međutim, ni ta veza nije potrajala. Ipak, srela je ljubav svog života, Filipa Šnajdera sa kojim je, čini se, srećnija nego ikad.

Hilari Svonk
Hilari Svonkfoto: Profimedia

Hilari će u 48. godini po prvi pu postati majka, a takođe je objavila da čekaju bliznance.

"Ganjala sam karijeru, a i nisam imala pravu vezu sve do unazad četiri godine. Svi ti elementi morali su da dođu na svoje", rekla je glumica koja je priznaje da je o majčinstvu razmišljala već godinama.

"O majčinstvu sam razmišljala još kao mlada devojka. I to mi je uvek bilo u mislima, zato mi je drago što sam najzad trudna", rekla je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs