STIŽU RODE

SLAVNA GLUMICA POSTAJE MAMA U 5. DECENIJI ŽIVOTA: Važan detalj koji je otkrila dodatno je iznenadio javnost

Glumica Hilari Svonk otkrila je da će postati majka blizanaca i to u petoj deceniji života.

Vip priča
18:23h Autor:
SLAVNA GLUMICA POSTAJE MAMA U 5. DECENIJI ŽIVOTA: Važan detalj koji je otkrila dodatno je iznenadio javnost
Hilari Svonk postaće majka blizanaca, Foto: Profimedia

Slavna glumica Hilari Svonk gostovala je u američkoj emisiji "Dobro jutro Amerika", te tom prilikom otkrila predivnu vest - da će postati mama blizanaca.

"Ovo je nešto što sam dugo čekala, naredna stvar koja će mi se desiti je to što ću postati mama. I to ne jednog deteta, već blizanaca", rekla je ona, prenosi Pejdžsiks.

Hilari Svonk
Hilari Svonkfoto: Profimedia

Inače, glumica ima 48 godina, te je zbog te činjenice ova vest mnoge iznenadila. Hilari nije otkrila previše detalja, pa nije poznato da li će decu dobiti uz pomoć surogat majke ili je ona sama u drugom stanju.

Oduvek je isticala kako voli decu i kako bi jednog dana volela da se ostvari u ulozi majke, te da je ta uloga za nju veoma važna.

Hilari Svonk
Hilari Svonkfoto: Profimedia

Život je nije mazio, imala je siromašno i teško detinjstvo, dok je živela u kamp prikolici pored jezera Samiš u Vašingtonu. Uprkos ne tako sjajnoj situaciji, glumica se bavila sportom i osvajala medalje i državne nagrade.

Hilari Svonk
Hilari Svonkfoto: Profimedia

Njeni rodirelji razveli su se još dok je ona bila tinejdžerka. Nju i majku sudbina je osudila da žive u automobilu, sve dok se njena majka nije snašla za život, obezbedivši im potreban novac da bi preživele.

Zbog takve situacije Hilari je napustila srednju školu i potražila posao u glumi, te je počela da zarađuje dovpljno da njoj i majci obezbedi pristojan život. Ubrzo je počela da dobija značajnije filmske i serijske uloge koje su je proslavile.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs